INFONET-468X60-BANNER

Trenutak za pravu odluku - Liman V: Popust na kupovinu stana u Novom Sadu

06.03.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Postanite vlasnik stana na najatraktivnijoj lokaciji u Novom Sadu - ostvarite specijalan popust na kupovinu nekretnine samo u nedelju 12. marta.

Liman V Garden Residence

Liman V Garden Residence (Foto: Galens)

U potrazi ste za novim porodičnim domom u Novom Sadu? Bitan Vam je kvalitet, pouzdanost i sigurnost, ali i lokacija koja će savršeno ispratiti Vaš tempo i način života i omogućiti Vam brz i jednostavan pristup svemu što Vam je potrebno? Posetite hotel Pupin u Novom Sadu u nedelju 12. marta u 11 časova i upoznajte se sa novim projektom kompanije Galens Invest - Liman V.

Liman V Garden Residence nalazi se na jednoj od najznačajnijih lokacija u Novom Sadu, gotovo na samoj tački susreta dve novosadske celine - Limana i Telepa. Značaj ovoj lokaciji daje blizina kružnog toka u koji se uključuju neke od najznačajnijih saobraćajnica u gradu poput Bulevara Evrope i Bulevara cara Lazara. Pored blizine pomenutih saobraćajnica, atraktivnosti lokacije doprinosi i dobra povezanost sa auto-putem, blizina Dunava i Ribarskog ostrva, kao i Univerziteta. U neposrednoj blizini kompleksa nalazi se nekoliko vrtića, osnovnih i srednjih škola, kao i značajne zdravstvene ustanove poput doma zdravlja i opšte bolnice sa porodilištem. Na samo kilometar od Vašeg doma smešteno je uređeno šetalište na obali Dunava, kao i atraktivna novosadska plaža.

Autentičan i sadržajan kompleks Liman V smešten na uglu ulica Ive Andrića i Narodnog fronta, sastoji se iz sedam lamela i konstruisan je tako da zadovolji sve potrebe savremenog načina života.

Saznajte više informacija o samom kompleksu i iskoristite specijalan popust koji Vas očekuje tog dana.

Prijave za događaj su obavezne: https://galens.rs/trenutak-za-pravu-odluku-liman-v/

Pogledajte kako su protekli prethodni prodajni dani.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;