IZOLACIJA-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Trenutak za pravu odluku - Liman V: Popust na kupovinu stana u Novom Sadu

06.03.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Postanite vlasnik stana na najatraktivnijoj lokaciji u Novom Sadu - ostvarite specijalan popust na kupovinu nekretnine samo u nedelju 12. marta.

Liman V Garden Residence

Liman V Garden Residence (Foto: Galens)

U potrazi ste za novim porodičnim domom u Novom Sadu? Bitan Vam je kvalitet, pouzdanost i sigurnost, ali i lokacija koja će savršeno ispratiti Vaš tempo i način života i omogućiti Vam brz i jednostavan pristup svemu što Vam je potrebno? Posetite hotel Pupin u Novom Sadu u nedelju 12. marta u 11 časova i upoznajte se sa novim projektom kompanije Galens Invest - Liman V.

Liman V Garden Residence nalazi se na jednoj od najznačajnijih lokacija u Novom Sadu, gotovo na samoj tački susreta dve novosadske celine - Limana i Telepa. Značaj ovoj lokaciji daje blizina kružnog toka u koji se uključuju neke od najznačajnijih saobraćajnica u gradu poput Bulevara Evrope i Bulevara cara Lazara. Pored blizine pomenutih saobraćajnica, atraktivnosti lokacije doprinosi i dobra povezanost sa auto-putem, blizina Dunava i Ribarskog ostrva, kao i Univerziteta. U neposrednoj blizini kompleksa nalazi se nekoliko vrtića, osnovnih i srednjih škola, kao i značajne zdravstvene ustanove poput doma zdravlja i opšte bolnice sa porodilištem. Na samo kilometar od Vašeg doma smešteno je uređeno šetalište na obali Dunava, kao i atraktivna novosadska plaža.

Autentičan i sadržajan kompleks Liman V smešten na uglu ulica Ive Andrića i Narodnog fronta, sastoji se iz sedam lamela i konstruisan je tako da zadovolji sve potrebe savremenog načina života.

Saznajte više informacija o samom kompleksu i iskoristite specijalan popust koji Vas očekuje tog dana.

Prijave za događaj su obavezne: https://galens.rs/trenutak-za-pravu-odluku-liman-v/

Pogledajte kako su protekli prethodni prodajni dani.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Pele 28.09.2023.
Ja sam bio skeptičan kaoa su mi nudili ali ...
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...
O rastu cena stanova se govori gotovo sa za...
Marija 10.07.2023.
Ivrstan tekst! Mnogo sam naučila o aspektim...

;