INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Porodični popust za kupovinu stana na Zlatiboru

23.12.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Zdrava i srećna porodica je osnova i temelj društva. Vodeći se tom činjenicom, kompanija Galens Invest nesebično i u svakoj prilici podržava i neguje porodične vrednosti. Aktuelnom akcijom ove investiciono - građevinske kompanije, svim porodicama sa decom obezbeđen je specijalni popust za kupovinu stana na Zlatiboru. Za svako dete omogućen je popust od 3% na cenu nekretnine.

Za svako dete popust od 3% na cenu nekretnine

Za svako dete popust od 3% na cenu nekretnine (Foto: Galens)

Popust se odnosi na kupovinu novog porodičnog planinskog doma u savremenom stambenom kompleksu RUJ Mountain Residence & Spa, koji je smešten u neposrednoj blizini naselja Jelena Anžujska, na mirnom zlatiborskom proplanku. Ovaj jedinstveni kompleks će Vam obezbediti očuvanje veze sa prirodom, koja je ujedno i najbezbednije i najlepše okruženje za igru i odrastanje Vaših najdražih.

U blizini kompleksa nalaze se različite atrakcije koje će Vas zabaviti i oduševiti. Pored idiličnog prirodnog ambijenta, koji će svaki Vaš dan na planini učiniti posebnim, RUJ Mountain Residence & Spa je odlično povezan i sa centrom Zlatibora, do kog uređenom pešačkom stazom stižete za manje od 10 minuta.

Stambeni kompleks RUJ Mountain Residence & Spa

Stambeni kompleks RUJ Mountain Residence & Spa (Foto: Galens)

Iskoristite jedinstvenu priliku i obezbedite svojoj porodici planinski dom za bezbrižan i ugodan boravak na svežem vazduhu, na planini koja je, zahvaljujući izuzetno povoljnoj klimi i prirodnim potencijalima, postala omiljena destinacija za odmor velikog broja porodica iz čitavog regiona. Kupovinom stana u kompleksu RUJ Mountain Residence & Spa dobijate lični prostor za bezbrižan odmor na Zlatiboru, u bilo koje doba godine.

Za više informacija o ponudi pozovite broj: +381 64 895 57 05

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;