INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Porodični popust za kupovinu stana na Zlatiboru

23.12.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Zdrava i srećna porodica je osnova i temelj društva. Vodeći se tom činjenicom, kompanija Galens Invest nesebično i u svakoj prilici podržava i neguje porodične vrednosti. Aktuelnom akcijom ove investiciono - građevinske kompanije, svim porodicama sa decom obezbeđen je specijalni popust za kupovinu stana na Zlatiboru. Za svako dete omogućen je popust od 3% na cenu nekretnine.

Za svako dete popust od 3% na cenu nekretnine

Za svako dete popust od 3% na cenu nekretnine (Foto: Galens)

Popust se odnosi na kupovinu novog porodičnog planinskog doma u savremenom stambenom kompleksu RUJ Mountain Residence & Spa, koji je smešten u neposrednoj blizini naselja Jelena Anžujska, na mirnom zlatiborskom proplanku. Ovaj jedinstveni kompleks će Vam obezbediti očuvanje veze sa prirodom, koja je ujedno i najbezbednije i najlepše okruženje za igru i odrastanje Vaših najdražih.

U blizini kompleksa nalaze se različite atrakcije koje će Vas zabaviti i oduševiti. Pored idiličnog prirodnog ambijenta, koji će svaki Vaš dan na planini učiniti posebnim, RUJ Mountain Residence & Spa je odlično povezan i sa centrom Zlatibora, do kog uređenom pešačkom stazom stižete za manje od 10 minuta.

Stambeni kompleks RUJ Mountain Residence & Spa

Stambeni kompleks RUJ Mountain Residence & Spa (Foto: Galens)

Iskoristite jedinstvenu priliku i obezbedite svojoj porodici planinski dom za bezbrižan i ugodan boravak na svežem vazduhu, na planini koja je, zahvaljujući izuzetno povoljnoj klimi i prirodnim potencijalima, postala omiljena destinacija za odmor velikog broja porodica iz čitavog regiona. Kupovinom stana u kompleksu RUJ Mountain Residence & Spa dobijate lični prostor za bezbrižan odmor na Zlatiboru, u bilo koje doba godine.

Za više informacija o ponudi pozovite broj: +381 64 895 57 05

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;