INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Veliko interesovanje za stanove u kompleksima Galens Investa

21.09.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Prodajni dani kompanije Galens Invest održani su u petak 16. i subotu 17. septembra, u Pupinovoj palati u Novom Sadu. Ovaj događaj je  okupio više od 150 posetilaca, koji su došli da se informišu o najnovijim projektima ove kompanije, iskoriste posebne pogodnosti i pronađu savršen stambeni prostor na nekoj od atraktivnih lokacija.

Prodajni dani Galens

Više od 150 ljudi posetilo je prodajne dane (Foto: Galens)

Kompanija Galens Invest važi za lidera na domaćem investiciono-građevinskom tržištu i trenutno broji oko 60 uspešno realizovanih projekata, a cilj održavanja prodajnih dana bilo je predstavljanje najnovijih projekata. Stručan i iskusan prodajni tim održao je prezentaciju novih objekata u Novom Sadu i na Zlatiboru.

Posetioci su imali priliku da čuju značajne pojedinosti za svaki objekat: spratnost, strukturu i orijentaciju stambenog ili poslovnog prostora, informacije o sadržajima i materijalizaciji. Detaljno je predstavljeno nekoliko objekata, kao i uslovi za mogućnost kupovine.

Nakon prezentacije, svi zainteresovani su imali priliku da postave pitanja predavaču i da dobiju transparentne odgovore na svaku nedoumicu. Događaj je završen individualnim sastancima sa članovima prodajnog tima, koji su se ljubazno i strpljivo posvetili svakom pojedincu, ličnim pitanjima, sugestijama i zahtevima.
 
Kao investitor koji vodi računa o svojim klijentima, Galens Invest je za sve posetioce prodajnih dana pripremio specijalne popuste za kupovinu nekretnina u predstavljenim kompleksima. Veliko poverenje koje ova kompanija ima među sugrađanima dokazano je ogromnim interesovanjem za prodajne dane i činjenicom da je mogućnost prijavljivanja, zbog popunjenosti kapaciteta, morala da bude ukinuta nekoliko dana pred sam događaj.

Iz kompanije najavljuju da će organizacija ovakvih događaja postati praksa i da će svaki naredni projekat biti ispraćen prodajnim danima, čiji će posetioci svaki put ostvarivati posebne pogodnosti i imati priliku da dođu do relevantnih informacija, direktno od investitora.

Galens Invest se zahvaljuje svima koji su prepoznali kvalitet i pouzdanost kompanije koja uspešno posluje gotovo dve decenije, uz konstantan rast broja projekata, razvoj stručnog kadra i mehanizacije i širenje poslovanja u čitavom regionu.

Ukoliko niste bili u prilici da posetite prodajne dane, a zainteresovani ste za kupovinu nekretnine u nekom od aktuelnih objekata, stručan i ljubazan prodajni tim kompanije Galens Invest je spreman da Vam da odgovore na sva pitanja. Pozovite: +381 64 895 57 05 ili +381 64 649 58 95.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;