INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Veliko interesovanje za stanove u kompleksima Galens Investa

21.09.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Prodajni dani kompanije Galens Invest održani su u petak 16. i subotu 17. septembra, u Pupinovoj palati u Novom Sadu. Ovaj događaj je  okupio više od 150 posetilaca, koji su došli da se informišu o najnovijim projektima ove kompanije, iskoriste posebne pogodnosti i pronađu savršen stambeni prostor na nekoj od atraktivnih lokacija.

Prodajni dani Galens

Više od 150 ljudi posetilo je prodajne dane (Foto: Galens)

Kompanija Galens Invest važi za lidera na domaćem investiciono-građevinskom tržištu i trenutno broji oko 60 uspešno realizovanih projekata, a cilj održavanja prodajnih dana bilo je predstavljanje najnovijih projekata. Stručan i iskusan prodajni tim održao je prezentaciju novih objekata u Novom Sadu i na Zlatiboru.

Posetioci su imali priliku da čuju značajne pojedinosti za svaki objekat: spratnost, strukturu i orijentaciju stambenog ili poslovnog prostora, informacije o sadržajima i materijalizaciji. Detaljno je predstavljeno nekoliko objekata, kao i uslovi za mogućnost kupovine.

Nakon prezentacije, svi zainteresovani su imali priliku da postave pitanja predavaču i da dobiju transparentne odgovore na svaku nedoumicu. Događaj je završen individualnim sastancima sa članovima prodajnog tima, koji su se ljubazno i strpljivo posvetili svakom pojedincu, ličnim pitanjima, sugestijama i zahtevima.
 
Kao investitor koji vodi računa o svojim klijentima, Galens Invest je za sve posetioce prodajnih dana pripremio specijalne popuste za kupovinu nekretnina u predstavljenim kompleksima. Veliko poverenje koje ova kompanija ima među sugrađanima dokazano je ogromnim interesovanjem za prodajne dane i činjenicom da je mogućnost prijavljivanja, zbog popunjenosti kapaciteta, morala da bude ukinuta nekoliko dana pred sam događaj.

Iz kompanije najavljuju da će organizacija ovakvih događaja postati praksa i da će svaki naredni projekat biti ispraćen prodajnim danima, čiji će posetioci svaki put ostvarivati posebne pogodnosti i imati priliku da dođu do relevantnih informacija, direktno od investitora.

Galens Invest se zahvaljuje svima koji su prepoznali kvalitet i pouzdanost kompanije koja uspešno posluje gotovo dve decenije, uz konstantan rast broja projekata, razvoj stručnog kadra i mehanizacije i širenje poslovanja u čitavom regionu.

Ukoliko niste bili u prilici da posetite prodajne dane, a zainteresovani ste za kupovinu nekretnine u nekom od aktuelnih objekata, stručan i ljubazan prodajni tim kompanije Galens Invest je spreman da Vam da odgovore na sva pitanja. Pozovite: +381 64 895 57 05 ili +381 64 649 58 95.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;