IZOLACIJA-468X60-BANNER

Novi radovi na Staroj planini

28.11.2012. | E-kapija

Austrijska kompanija "Falkensteiner Michaeler Tourism Group", koja je nedavno preuzela upravljanje hotelom na Staroj planini, u decembru ove godine će početi adaptaciju nekih delova hotela kako bi gostima pružili nove sadržaje. Radovi ne iziskuju zatvaranje hotela koji će 1. decembra biti otvoren i spreman da primi goste.

- Potpisan je ugovor sa firmom "Mašinoprojekt Kopring" o izradi projektno-tehničke dokumentacije za usklađivanje enterijera i opreme u hotelu. Radovi se odnose na prilagođavanje već postojećih sadržaja hotela zahtevima i standardima FMTG, a cilj svega je pružanje kvalitetnijih usluga gostima hotela "Falkensteiner Stara planina" – kaže Davor Žderić, zamenik direktora JP "Stara planina" najavljujući početak radova u hotelu na Staroj planini za decembar ove godine.

- Radovi će se odvijati sukcesivno i to pre svega oko skijašnice, a počeće od idućeg meseca. U 2013. će biti adaptacija spa centra. Radovi će biti organizovani tako da ne ometaju goste hotela, a njihova dinamika i intenzitet će biti određen popunjenošću hotela i sprovedenim postupcima za izbor izvođača. Važno je napomenuti da u špicevima odnosno period oko Nove godine i kada bude maksimalna popunjenost, radovi neće biti izvođeni.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;