SFSOPLATE-468X60-BANNER

Green Grand Prix za InGrid zgradu kompanije Schneider Electric

26.04.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Schneider Electric sa ponosom objavljuje da je InGrid zgrada u Novom Sadu nagrađena prestižnom Grand Prix nagradom u kategoriji Green, koju dodeljuje Francusko-srpska privredna komora (CCIFS). Ova nagrada priznaje posvećenost preduzeća pozitivnom uticaju na društveno i ekonomsko okruženje kroz promociju dobre prakse društveno-odgovornog poslovanja, sa fokusom na očuvanje životne sredine.

InGrid zgrada je dobitni nagade Grand Prix

InGrid zgrada je dobitnik nagade Grand Prix u kategoriji Green (Foto: Schneider Electric)

"Dobijanje Grand Prix nagrade predstavlja veliko priznanje za naš tim i našu ideju. Ova nagrada nije samo rezultat naše tehnološke ekspertize, već i našeg dubokog uverenja da održivost može biti ključni faktor za uspeh poslovanja i stvaranje pozitivnog uticaja na okruženje. InGrid zgrada postala je primer kako održivost može biti integrisana u svaki aspekt poslovanja, unapređujući ne samo naše radno okruženje, već i širu zajednicu," izjavio je Dragoljub Damljanović, direktor Razvojnog centra kompanije Schneider Electric u Novom Sadu.

InGrid projekat predstavlja revolucionarnu transformaciju zgrade u održivi, energetski efikasan objekat koji postavlja nove standarde u domenu ekološke odgovornosti i društvene održivosti. Kroz implementaciju inovativnih tehnologija i angažovanje zajednice, InGrid zgrada postala je simbol posvećenosti kompanije Schneider Electric očuvanju okoline, unapređenju poslovnog okruženja i vršenju pozitivnog uticaja na zajednicu.

Transformacija zgrade u održivi, energetski efikasan objekat

Transformacija zgrade u održivi, energetski efikasan objekat (Foto: Schneider Electric)

Grand Prix je druga značajna nagrada koju je InGrid zgrada dobila u ovoj godini, nakon što je u januaru bila nagrađena prestižnim Platinum LEED sertifikatom, najvišim nivoom sertifikacije zelene gradnje.

Ove nagrade su samo dodatni podstrek za Schneider Electric da nastavi aktivno da radi na unapređenju svojih praksi i tehnologija kako bi doprineo stvaranju pozitivnih promena u društvu i očuvanju životne sredine.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;