INFONET-468X60-BANNER

Izgradnja inđijskog bulevara prati utvrđenu dinamiku

17.08.2012. | Yu Build Srbija

Radovi u ulici Kralja Petra I realizuju se prema utvrđenoj dinamici, a trenutno su u toku radovi na izgradnji kišne kanalizacije na desnoj strani ulice. Izvođači radova na kišnoj kanalizaciji odmah i zatrpavaju rovove i stavljaju tampon sloj koji će služiti i kao tampon za kolovoznu konstrukciju jer će se put u ovoj ulici proširivati sa obe strane kako bi se napravile četiri kolovozne trake koje su predviđene projektom.

Izgradnja kišne kanalizacije sa leve strane ulice počeće u roku od pet dana, kažu u Direkciji za izgradnju opštine Inđija i dodaju da će se nakon završetka ulice Kralja Petra izvođači radova preseliti na raskrsnicu kod „Luk oil“ pumpe, a radovi na rekonstrukciji ove raskrsnice trajaće 2-3 meseca.

U Novosadskoj ulici, na pomenutoj raskrsnici predviđena je izgradnja kružnog toka, jer na ovom mestu postoji pet tzv. „ulivnih i izlivnih“ ulica. Deo puta od raskrsnice Novosadske i Zanatlijske produžiće se do kružne raskrsnice i nastaviti putem prema Novom Sadu do raskrsnice sa ulicom Žarka Zrenjanina.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;