INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Ekskluzivna saradnja kompleksa Novella Business&Residence i brenda Porcelanosa

11.06.2024. | Gradjevinarstvo.rs

RAPID INVEST sa velikim zadovoljstvom najavljuje saradnju sa kompanijom Energy Net koja zastupa renomirani španski brend PORCELANOSA - globalnog lidera u domenu keramike i sanitarne opreme.

Kompleks Novella gradi se u Novom Sadu (Foto: Rapid Invest)

Dizajn i udobnost doma opremljenog proizvodima širokog spektra Porcelanosa grupe garantuje modernost, funkcionalnost, eleganciju, kvalitet i dugotrajnost kao bitan faktor održivog stila življenja, što je od velikog značaja za obe partnerske kompanije.

Kupci stanova u Novella Business&Residence kompleksu imaju mogućnost da personalizuju svoj životni prostor izborom neke od ponuđenih opcija iz Home Concept Porcelanosa portfolija.

Rapid Invest je tokom prošle godine započeo izgradnju ekskluzivnog stambenog kompleksa Novella, projekta koji obećava da će redefinisati standarde luksuznog stanovanja ne samo u Novom Sadu i Srbiji.

Novella je pažljivo projektovana i dizajnirana kako bi ponudila savremeni stil života, kombinaciju modernog dizajna, funkcionalnosti i neuporedivog komfora sa najsavremenijim tehnološkim rešenjima koja ovu viziju čine mogućom.

Proizvodi iz Home Concept Porcelanosa programa su izrađeni od najkvalitetnijih materijala (Foto: Rapid Invest)

U želji da budućim stanarima pruži samo najbolje, Rapid Invest se odlučio za saradnju sa kompanijom Energy Net i brendom Porcelanosa, čiji će proizvodi biti integralni deo enterijera kompleksa Novella, pružajući dodatni nivo luksuza i sofisticiranosti.

NOVELLA & PORCELANOSA donose:

  1. Vrhunski kvalitet: Proizvodi iz Home Concept Porcelanosa programa su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, garantujući dugotrajnost i izdržljivost.
  2. Estetsku privlačnost: Elegantni dizajni i širok spektar stilova koji omogućavaju personalizaciju prostora, zadovoljavajući različite ukuse i preferencije.
  3. Inovativna rešenja: Napredna tehnologija osigurava visoke standarde u svakodnevnom korišćenju, jednostavnost održavanja i ekološku održivost.

Saradnja između poslovno-stambenog kompleksa NOVELLA i brenda PORCELANOSA predstavlja spoj dve vizije posvećene stvaranju prostora koji nadmašuju očekivanja i podižu lestvicu kada je reč o vrhunskom komforu i luksuzu.

Sa ovim partnerstvom, stambeni kompleks u Novom Sadu ne samo da će biti mesto za život, već i pravi dom koji odražava jedinstven spoj estetike i funkcionalnosti.

Iz kompanije Rapid Invest isitču da se raduju što će zajedno postaviti nove standarde u luksuznom stanovanju i ponuditi svojim kupcima ekskluzivno i moderno životno iskustvo.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;