INFONET-468X60-BANNER
VIJATOR
VIJATOR
17523 PREŠEVO, SRB
ALIĐERCE BB

017 7667 500

VIJATOR

Vijator je lider na polju inovativnih tehnologija u Srbiji i regionu zahvaljujući najsavremenijoj automatizovanoj fabrici za proizvodnju fasadnih i građevinskih skela, čeličnih i aluminijumskih gazišta.

Poseduje dve fabrike za izradu skela u Preševu i Prištini, kao i predstavništva u Makedoniji, Hrvatskoj i Švajcarskoj. Povećana potražnja za proizvodima ove kompanije jedan je od razloga za proširenje kapaciteta, pa Vijator sada može da odgovori na sve zahteve tržista.

Svi proizvodi su atestirani od strane Mašinskog fakulteta u Nišu, a poseduju i sertifikat koji je izdao Nemački institut.

Proizvodi ove kompanije su visokog kvaliteta i mogu da odgovore na sve zahteve u sklopu vaših projekata.

Proizvod V1 fasadna skela je jedan od retkih sistema koji se mogu ugraditi sa samo četiri glavna dela zahvaljujući duplim ogradama. Čelični dizajn omogućava rad na visini do 60m.

Okvir skele je dostupan u širinama od 70cm i 100cm.

Vijator poseduje i liniju za proizvodnju čeličnih gazišta koja je trenutno jedina u regionu, sa kapacitetom od 300-500 komada u danu.

Pored prodaje i najma, Vijator nudi i usluge montaže i demontaže skela, izrade projekata, kao i transport robe širom Evrope.