PRIJAVA-468X60-BANNER

Asfaltirani trotoari u Sremskim Karlovcima

26.06.2012. | Dnevnik

Radnici „Put-investa” završavaju asfaltiranje trotoara u Ulici patrijarha Rajačića u Sremskim Karlovcima, koje su započeli krajem prošle sedmice. Ovaj posao dodatno dobija na značaju ako se ima u vidu da trotoari u Rajačićevoj ulici 10 godina čekaju da budu završeni.

Tačno pre deceniju asfaltirana je ulica, ali su iz nepoznatih razloga staze s obe strane kolovoza ostale nedovršene. Na sreću u sklopu ovogodišnje sanacije i rekonstrukcije ulica ugovoreno je i asfaltiranje trotoara u Ulici patrijarha Rajačića, tako da će pešaci konačno moći da odahnu i normalno koriste staze namenjene njima.

Ovo preduzeće privodi kraju i radove u Petrovaradinskoj ulici, gde je izgrađena pešačka staza i kolovoz presvučen novim slojem asfalta. Kako saznajemo u karlovačkoj opštini, ostalo je da se ponegde zatrpaju kanali, ugradi poneki šaht i postavi vertikalna signalizacija.

Prema proceni, do kraja sedmice bi i to trebalo da bude gotovo, a za desetak dana bi mogao da se očekuje početak sanacije klizišta u toj ulici. Pokrenut je postupak javne nabavke i u petak će biti otvorene ponude. Predviđeno je da se u okviru sanacije klizišta reši i pitanje odvoda atmosferskih voda iz bočnih ulica. Ovaj posao biće urađen o trošku opštine, dok je novac za rekonstrukciju Petrovaradinske ulice obezbedio Fond za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Megi 17.01.2023.
Ovo je stvarno nešto posebno...kao u Švajca...
Stanko 14.01.2023.
Konačno nešto lepo na Zlatiboru! Stvarno pr...
Peks 13.01.2023.
Dozvolite vise legalizaciju kuca da moze da...
Mig 23.12.2022.
Zašto ne povezati Zrenjanin sa postojećim a...
DARKO 23.12.2022.
Naravno da su bespravni investitori motivis...

;