INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Armacell lansira novu generaciju AF/ArmaFlex sa poboljšanim požarnim karakteristikama

30.04.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Armacell, vodeći svetski proizvođač fleksibilnih izolacionih materijala i tehničke izolacije, lansira novu generaciju AF/ArmaFlex-a.

AF/ArmaFlex

AF/ArmaFlex (Foto: Armacell)

  • Euro klasa B/BL-s2, d0 za veću zaštitu od požara
  • Odlična zaštita od kondenzacije i dugoročno velika ušteda energije
  • Antimikrobna zaštita Microban®

AF/ArmaFlex Evo zadovoljava klasu B/BL-s2, d0 i povećava požarnu sigurnost u zgradama. Nova tehnologija elastomerne pene doprinosi boljoj vidljivosti u slučaju požara i na taj način produžava raspoloživo vreme za evakuaciju zgrade.

90% vremena provodimo u zatvorenom prostoru i tu počinje 90% požara. U slučaju požara, dim se brzo širi zgradom, ograničavajući vidljivost i može blokirati pristup putevima za evakuaciju i spašavanje. AF/ArmaFlex Evo oslobađa 50 posto manje dima od konvencionalnih fleksibilnih proizvoda od elastomerne pene, dajući stanarima više vremena za izlazak iz zgrade i omogućavajući spasilačkim timovima bolji pristup.

Od lansiranja na tržište 1978 godine, AF/ArmaFlex se stalno poboljšavao. Tehnička svojstva izolacionog materijala sa zatvorenim ćelijama stalno su optimizovana povećanjem otpora difuzije vodene pare i smanjenjem toplotne provodljivosti. Što je izolacioni materijal bolje zaštićen od vlage, to je pouzdaniji i energetski efikasniji.

U svojoj osmoj generaciji proizvoda, Armacell sada lansira novu AF/ArmaFlex tehnologiju koja kombinuje odličnu zaštitu od kondenzacije i visoku energetsku efikasnost sa povećanom zaštitom od požara.

"AF/ArmaFlex Evo nudi jasnu prednost u bezbednosti: dugotrajna zaštita od visoke vlage i korozije, optimalna svojstva toplotne izolacije i povećana bezbednost u zgradama. Takođe, proizvodi su opremljeni sa Microban® tehnologijom. Ovi antimikrobni aditivi nude proaktivnu zaštitu od štetnih uticaja bakterija i buđi," objašnjava Udo Mullers, Armacell Product Manager za EMEA region.

Da bi se osigurala profesionalna primena njegovih AF/ArmaFlex proizvoda, Armacell nudi partnerski program u kojem obučeni ArmaFlex instalateri mogu dobiti sertifikat od strane Armacell-a i na taj način mogu dobiti produženu garanciju do 10 godina na AF/ArmaFlex proizvode.

Za sva eventualna pitanja, kompletnu ponudu AF/ArmaFlex Evo kao i ostalih proizvoda, na raspolaganju vam je predstavnik Armacell-a za Srbiju i Crnu Goru:

Aleksandar Pešterac dipl.mas.ing.
aleksandar.pesterac@armacell.com
Kontakt: +381 61 280 1118

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


AUSTROTHERM-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


TUPLEX SRB
TUPLEX SRB
BEOGRAD-ZEMUN
www.tuplex.rs

TRITONEX
TRITONEX
KRAGUJEVAC
tritonex.rs

BAUDER
BAUDER
NOVI BEOGRAD
www.bauder.rs

BAUMIT
BAUMIT
BEOGRAD-KALUĐERICA
www.baumit.rs

ILGRAD
ILGRAD
BEOGRAD-PINOSAVA
www.ilgrad.rs

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;