INFONET-468X60-BANNER

"Knauf Insulation Srbija" predstavlja "kalkulator energetske efikasnosti"

21.02.2012. | E-kapija

"Knauf Insulation Srbija" na Sajmu zelene gradnje predstavlja novi on-line alat za proračun potrošnje energije u zgradama.

"U Beogradu se od 23 do 25. februara održava prvi Sajam zelene gradnje u organizaciji Saveta zelene gradnje Srbije. Veliki broj zanimljivih i uticajnih predavača, renomirani izlagači i aktuelne teme – dovoljni su razlozi da svako ko želi da bude u korak sa tekućim trendovima – poseti ovaj sajam", poručuju iz kompanije "Knauf Insulation Srbija".

Pored svojih prirodnih termoizolacionih materijala kojima podiže standarde i kvalitet gradnje, "Knauf Insulation" se ovoga puta predstavlja sa nečim što je posebno namenjeno krajnjem korisniku – vlasniku kuće ili stana.

U pitanju je kalkulator potrošnje energije – kroz nekoliko jednostavnih koraka svako može izračunati koliko novca mu u toku jedne grejne sezone odlazi na grejanje kuće ili stana! Što je još važnije – pružena mu je mogućnost da na licu mesta interveniše, poboljša energetsku efikasnost svoje nekretnine – i odmah vidi koliko bi uštedeo u jednoj sezoni!

Kalkulator je jednostavan za upotrebu i pored toga što precizno izračunava koliko kWh i novca trošite, nudi vam i rešenje kako da unapredite svoj dom i budete energetski efikasniji, dodato je u saopštenju kompanije.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


AUSTROTHERM-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;