"Knauf Insulation Srbija" predstavlja "kalkulator energetske efikasnosti"

21.02.2012. | E-kapija

"Knauf Insulation Srbija" na Sajmu zelene gradnje predstavlja novi on-line alat za proračun potrošnje energije u zgradama.

"U Beogradu se od 23 do 25. februara održava prvi Sajam zelene gradnje u organizaciji Saveta zelene gradnje Srbije. Veliki broj zanimljivih i uticajnih predavača, renomirani izlagači i aktuelne teme – dovoljni su razlozi da svako ko želi da bude u korak sa tekućim trendovima – poseti ovaj sajam", poručuju iz kompanije "Knauf Insulation Srbija".

Pored svojih prirodnih termoizolacionih materijala kojima podiže standarde i kvalitet gradnje, "Knauf Insulation" se ovoga puta predstavlja sa nečim što je posebno namenjeno krajnjem korisniku – vlasniku kuće ili stana.

U pitanju je kalkulator potrošnje energije – kroz nekoliko jednostavnih koraka svako može izračunati koliko novca mu u toku jedne grejne sezone odlazi na grejanje kuće ili stana! Što je još važnije – pružena mu je mogućnost da na licu mesta interveniše, poboljša energetsku efikasnost svoje nekretnine – i odmah vidi koliko bi uštedeo u jednoj sezoni!

Kalkulator je jednostavan za upotrebu i pored toga što precizno izračunava koliko kWh i novca trošite, nudi vam i rešenje kako da unapredite svoj dom i budete energetski efikasniji, dodato je u saopštenju kompanije.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


ISOMAT
ISOMAT
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.isomat.rs

BEKAMENT
BEKAMENT
ARANĐELOVAC-BANJA
www.bekament.com

HABERKORN
HABERKORN
NOVI SAD-VETERNIK
www.haberkorn.rs

BAUDER
BAUDER
NOVI BEOGRAD
www.bauder.rs

ILGRAD
ILGRAD
BEOGRAD-PINOSAVA
www.ilgrad.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Bane 28.02.2021.
U čl.2. Ugovora koji su vlasnici stanova za...
Zvezdan 23.02.2021.
Ovo je samo zanimljivost za nas. Naše zelen...
Куриња 17.02.2021.
Када креће са радовима?
Sulja Besir 09.02.2021.
Jeli radite u Austriju imamo 270 m2 tarasei...
Saurus 08.02.2021.
Liči na bledu kopiju Karađorđevog trg u Bat...