INFONET-468X60-BANNER
ISOMAT
ISOMAT
22310 PEĆINCI-ŠIMANOVCI, SRB
PRHOVAČKA BB

022 2150 100
022 2150 101
STEVAN ĐUKIĆ, DIREKTOR

ISOMAT

ISOMAT je multinacionalna grupa specijalizovana za razvoj i proizvodnju građevinske hemije, maltera i boja. Osnovana je 1980. godine i trenutno je jedan od najvažnijih proizvođača građevinskog materijala u jugoistočnoj Evropi sa 3 pogona u Grčkoj, Rumuniji i Srbiji, 7 podružnica u Nemačkoj, Rusiji, Turskoj, Bugarskoj, Rumuniji, Srbiji i Sloveniji, i izvozi u više od 60 zemalja sveta.

Kompanija ISOMAT d.o.o. osnovana je 2005. godine, kao prodajna kompanija za tržište Srbije. Već 2011. godine Isomat d.o.o. otvara i svoju fabriku sa pogonima za tečne i praškaste proizvode, postajući kompanija za proizvodnju hidroizolacionih materijala, dodataka betonu, maltera i polimernih maltera.

Tokom 19 godina postojanja u Srbiji, kompanija Isomat d.o.o. razvila je široku mrežu kupaca i partnera, plasirala proizvode u preko 350 prodajnih objekata i učestvovala na više od 150 projekata. Prepoznatljivost kompanije leži u širokom asortimanu visokokvalitetnih proizvoda koji su namenjeni profesionalcima i krajnjim korisnicima. Aktivno se radi na kontinuiranom unapređenju procesa, produktivnosti i implementaciji najnovijih softverskih rešenja, u cilju poboljšanja zadovoljstva krajnjih korisnika.

Fleksibilnošću i praćenjem trendova, kao i brzim odgovorima na zahteve tržišta, obezbeđuje se kvalitetna usluga i tehnički servis kupcima.

KATEGORIJE