INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Armacell - Sinonim za naprednu izolaciju i visokotehnološke pene

30.04.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Kao izumitelji fleksibilne elastomerne izolacione pene i vodeći dobavljač tehničke izolacije, Armacell razvija inovativna i sigurna termička, akustična i mehanička rešenja koja stvaraju održivu vrednost za svoje kupce.

Boletin 40 tubolit duosplit

Boletin 40 Tubolit® DuoSplit (Foto: Armacell)

Proizvodi kompanije Armacell značajno doprinose globalnoj energetskoj efikasnosti čineći svakodnevne promene širom sveta. Sa više od 3.000 zaposlenih i 25 proizvodnih pogona u 15 zemalja, kompanija posluje sa dva glavna odeljenja - Napredni izolacijoni materijali i Inženjerske pene, i ostvarila je neto prodaju od 591 milion EUR i prilagodila EBITDA od 120 miliona EUR u 2020. godini.

Armacell se fokusira na izolacione materijale za tehničku primenu, pene visokih performansi za visokotehnološke proizvode i laku industriju, kao i primenu tehnologije Aerogel prekrivača sledeće generacije.

Armacell Tubolit® Split SE i Tubolit® DuoSplit SE - put do trajne i jednostavne veze između klima uređaja

Efikasan rad klimatizacionih sistema u velikoj meri zavisi od toga koliko su pažljivo izolovane instalacione cevi. U tom kontekstu, posebno je važno odabrati odgovarajuće proizvode koji treba da budu otporni na kondenzaciju, spoljne faktore i jednostavni za ugradnju. Primeri takvih rešenja su Tubolit® Split SE i Tubolit® DuoSplit SE predizolovane cevi kompanije Armacell.

Tubolit® DuoSplit SE

Tubolit® DuoSplit SE (Foto: Armacell)

Otporne predizolovane cevi koje se lako instaliraju

Tubolit® Split SE i Tubolit® DuoSplit SE iz kompanije Armacell su predizolovani cevni sistemi namenjeni klima uređajima. Proizvodi imaju CE oznaku i izjavu o performansama (DoP). Pored toga, oni poseduju bolje tehničke parametre, uključujući veću mehaničku čvrstoću od starijih verzija Tubolit proizvoda.

Tubolit® Split SE i Tubolit® DuoSplit su bešavne, vučene bakarne rashladne cevi sa izolacijom od PE pene zatvorenih ćelija, obložene poboljšanim premazom kopolimera. Ova posebna izolacija štiti instalaciju od kondenzacije i pruža još veću mehaničku zaštitu izolacionog materijala i zaštitu od vremenskih uticaja i UV zračenja.

Atraktivan izgled proizvoda, omogućava njegovu estetsku integraciju sa fasadom zgrade. Cevi su dizajnirane za povezivanje unutrašnjih i spoljašnjih SPLIT i MULTI SPLIT klima uređaja i ostalih komponenti sistema.

Vredi napomenuti da su Armacell Tubolit® Split SE i Tubolit® DuoSplit SE kompatibilni sa popularnim rashladnim sredstvima kao što su R-410A i R-407C. Pored toga, oni ispunjavaju zahteve standarda EN 14313.

Takođe zaslužuju da budu cenjeni zbog primene patentiranog sistema "split-split" veze, koji omogućava lako povezivanje i odvajanje cevi bez potrebe za specijalnim alatima, dodatnim spojnicama ili lepkom.

Zahvaljujući širokom spektru profesionalnih, odgovarajućih dodataka, instalacija je laka i vrlo brza, što omogućava da se smanji vreme instalacije i uštedi novac.

Za sva eventualna pitanja, kompletnu ponudu Tubolit® Split SE i Tubolit® DuoSplit SE kao i ostalih proizvoda, na raspolaganju vam je predstavnik kompanije Armacell za Srbiju i Crnu Goru:

Aleksandar Pešterac dipl.mas.ing.
aleksandar.pesterac@armacell.com
Kontakt: +381 61 280 1118

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


AUSTROTHERM-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;