INFONET-468X60-BANNER

Izlagači: Srbija važna lokacija za investitore

14.04.2011. | M.Nikolić | Blic

Na ovogodišnjem sajmu građevine predstavilo se 900 kompanija koje se bave građevinarstvom, od kojih je trećina iz inostranstva. Izlagači kažu da je Srbija sve povoljnija za strane investitore.

Generalni direktor fabrike “Isomat” u Srbiji Spiridon Vlahos kaže da je Srbija jako povoljna zemlja za investicije, pa je upravo iz tog razloga pre četiri meseca ova kompanija otvorila fabriku u Šimanovcima u kojoj se prozvode hidroizolacioni materijali, aditivi za betone i maltere, lepkovi za pločice i fugomali, gotovi malteri i sl.

- Za nas je Srbija veoma važna, jer predstavlja centar bivše Jugoslavije i naš je najznačajniji partner .U ovoj godini zabeležen je rast poslova u sferi građevine, tako da se vide pokazatelji da Srbija izlazi iz krize po pitanju ove grane. Srbija je postala veoma značajna lokacija za strane investitire - kaže Vlahos.

Vlasnik “Steko centra” iz Bijeljine, za gradnju brvnara, Milenko Stevanović kaže da je sajam u Beogradu dobra prilika za sve izlagače i da su oni prvog dana sajma do podne prodali sedam kuća, a na prošlogodišnjem sajmu preko 50 kuća.

Sajam u Beogradu je najveća manifestacija u regionu jugoistočne Evrope koja pokriva sektor građevinarstva i ove godine izlagačima je na raspolaganju osam hala, na ukupno 60.000 kvadratnih metara.

Radno vreme sajma je od 10 do 19, u subotu na dan zatvaranja sajam će raditi do 17 časova. Cena ulaznice je 500, za grupne posete 350, dok je ulaznica za sve dane trajanja sajma 900 dinara.

Sva parking mesta Beogradskog sajma tokom trajanja su rezervisana za izlagače, a za posetioce je obezbeđen besplatan parking na Adi Ciganliji odakle će imati besplatan prevoz autobusima do sajma i nazad.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


SEEBBE2022-300X120-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;