INFONET-468X60-BANNER
REYNAERS ALUMINIUM
REYNAERS ALUMINIUM
11070 NOVI BEOGRAD, SRB
TOŠIN BUNAR 272

011 7138 747
063 1173 095
011 7138 748
ANĐELA PANTELIĆ

REYNAERS ALUMINIUM

Reynaers Aluminium je vodeća evropska kompanija specijalizovana za razvoj i marketing inovativnih i održivih aluminijumskih rešenja za prozore, vrata, fasade, klizne sisteme, zaštitu od sunca i zimske baste.

Zajedno sa svojim partnerima, fokusira se na stvaranje energetski efikasnih, odgovorno napravljenih proizvoda koji unapređuju kvalitet života u domovima, zgradama i zajednicama kojima služe.

Pored širokog asortimana standardnih rešenja, Reynaers Aluminium razvija i prilagođena rešenja za sve sektore tržišta - od stambenih do poslovnih i industrijskih projekata.

Visokokvalitetni sistemi ove kompanije zadovoljavaju najstrože standarde u pogledu udobnosti, sigurnosti, arhitektonskog dizajna i efikasnosti. Reynaers Aluminium nije samo dobavljač, već i dragoceni partner arhitektama, proizvođačima, projektantima, investitorima i krajnjim korisnicima.

Ova kompanije spaja dizajn, tehnologiju i digitalizaciju u inovativna rešenja koja dodaju vrednost i inspirišu njene partnere da stvaraju održive zgrade.

Od osnivanja 1965. godine, Reynaers Aluminium je izrastao iz malog porodičnog preduzeća u vodećeg evropskog igrača, zahvaljujući inovativnim idejama i posvećenosti izvrsnosti bez premca. Danas kompanija posluje u više od 70 zemalja širom sveta i zapošljava preko 2.300 ljudi.

Misija kompanije Reynaers Aluminium je da zajedno sa svojim partnerima poboljšava životnu i radnu sredinu ljudi, sada i za generacije koje dolaze.