INFONET-468X60-BANNER
TEHNOMARKET
TEHNOMARKET
26000 PANČEVO, SRB
SKADARSKA 73

013 307 700
013 307 799
013 334 507
013 351 677
013 307 700
DRAGOLJUB KRŠANIN, DIREKTOR
ALEKSANDAR ŽIVANOVIĆ, ŠEF SLUŽBE MARKETINGA

TEHNOMARKET

Proizvodni i uslužni program:

  • Proizvodnja ekstrudiranjem svih vrsta aluminijumskih profila za industriju i zanatstvo, standardnih i trgovačkih aluminijumskih profila kao što su cevi, kutijasti profili, šipke, L-profili, T-profili i slično.
  • Proizvodnja ekstrudiranjem kompletnog seta aluminijumskih profila za proizvodnju prozora, vrata i fasada (kontinualne polustrukturne i strukturalne) sa i bez termo prekida. Oblaganje fasada alubond kompozitnim panelima.
  • Proizvodnja sistema aluminijum - drvo sa hrastom, trešnjom, kupola, lanterni i svetlarnika sa panplex staklom ili lexanom kao i neprobojnih i protivprovalni sistemi
  • Tehnomarket je generalni zastupnik alubond kompozitnih panela za Jugoistočnu Evropu američke kompanije American Building Technologies, Denver USA.
  • Na numeričkom obradnom centru poslednje generacije vršimo uslužno sečenje, graviranje, izradu slova i natpisa za reklame i druge operacije. Obradjujemo alubond panele debljine 1 do 10mm, klirit debljine 1 do 30mm, rostfraj limove debljine do 2mm.
  • Vršimo savijanje profila na najsavremenijim mašinama sa kompjuterski vođenim procesom. Posedujemo i mašine velike snage sa digitalnom kontrolom procesa za savijanje čeličnih profila
  • Na savremenoj liniji marke FOM Industrie - Italy vršimo veoma kvalitetnu ugradnju poliamidnih traka sa kompletnom pripremom. Testiranje sklopljenog profila na smicanje obavlja se na savremenom digitalnom dinamometru. Aluminijumski profili sklopljeni kod nas mogu se eloksirati i plastificirati bez obzira na temperaturu procesa.
  • Radionicama za proizvodnju aluminijumskih prozora, vrata, fasada i bravarije obezbedjujemo kompletan set aluminijumskih profila, okova, EPDM zaptivki i svog ostalog pratećeg pribora. Svi materijali su atestirani i besprekornog su kvaliteta. Svim našim kupcima obezbedjujemo besplatnu tehnološku podršku i konsalting.

KATEGORIJE