IZOLACIJA-468X60-BANNER

Kvalitet i iskustvo - TERRA Srbija na tržištu već više od dve decenije

25.07.2023. | Gradjevinarstvo.rs

TERRA Srbija je jedan od vodećih distributera građevinske mehanizacije u Srbiji. Kao generalni zastupnik i ovlašćeni serviser svetski priznatog proizvođača građevinske mehanizacije JCB iz Velike Britanije, TERRA Srbija poseduje više od dve decenije iskustva i stručnosti, što joj je omogućilo da stekne ugled u industriji i postane lider u oblasti distribucije građevinske mehanizacije.

JCB je jedan od vodećih proizvođača građevinskih mašina

JCB je jedan od vodećih proizvođača građevinskih mašina (Foto: TERRA Srbija)

Kontinuirano razvija svoje poslovanje i širi svoj asortiman proizvoda, sa fokusom na kvalitet i pouzdanost koji je omogućio da ostvari značajan rast i razvije dugoročne partnerske odnose sa klijentima.

Sa više od 20 godina uspešnog poslovanja, TERRA Srbija je dokazala svoju sposobnost da se prilagodi promenama na tržištu i da nastavi da pruža visokokvalitetne proizvode i usluge svojim klijentima.

TERRA Srbija je deo TERRA Holding grupe iz Austrije, koji ima predstavništva u trinaest zemalja Srednje i Istočne Evrope. Ova kompanija prodaje, servisira i iznajmljuje mašine za građevinske i zemljane radove. Sa više od 400 zaposlenih, TERRA se fokusira na pružanje najboljih usluga, pouzdanost i predanost tokom procesa prodaje, kao i nakon prodaje.

Terra Srbija prodaje, servisira i iznajmljuje mašine za građevinske i zemljane radove

Terra Srbija prodaje, servisira i iznajmljuje mašine za građevinske i zemljane radove (Foto: TERRA Srbija)

TERRA je sinonim za inovativna rešenja za iskop, utovar i podizanje, prilagodljiv distributivni partner za mašine za zemljane, građevinske i industrijske radove, pouzdan i brz dobavljač rezervnih delova i pionir u području stručnog znanja.

Dobavljači širom sveta - partneri poznatih brendova

TERRA Srbija sarađuje s velikim brojem dobavljača kako bi svojim klijentima ponudila najbolje proizvode, a svaki od dobavljača je među najvećim imenima u svojoj oblasti među kojima su JCB, ALLROUND, SENNEBOGEN i SANY.

JCB je jedan od vodećih proizvođača građevinskih mašina. Tokom svoje istorije, JCB je uvek ulagao u istraživanje i razvoj držeći svoju kompaniju na vrhuncu inovacija.

JCB je uvek ulagao u istraživanje i razvoj

JCB je uvek ulagao u istraživanje i razvoj (Foto: TERRA Srbija)

Provereni sistemi rovovskih oplata kompanije ALLROUND dizajnirani su za upotrebu u najtežim uslovima. Ovi potpuno razvijeni sistemi garantuju rad bez problema dugi niz godina.

Sa svojim obimnim linijama proizvoda, SENNEBOGEN se etablirao kao sveobuhvatan dobavljač i lider kvaliteta u industrijama tehnologije dizalica i manipulacije materijalom.

SANY uz svoje ostale proizvode nudi kranove za visokogradnju, kranove na kamionima, terenske kranove, kranove za sve terene, kranove na kamionima s dizalicom, guseničare kao i utovarivačke kranove.

Visokokvalitetni servis za vašu opremu

TERRA Srbija  poseduje sveobuhvatan servis i podršku za građevinske mašine, nezavisno od toga gde se one nalaze. Njihov stručni tim koristi najnapredniju tehnologiju i opremu kako bi klijentima osigurali vrhunsku uslugu i pouzdanu podršku.

Obezbeđeno redovno održavanje, periodični pregledi stanja opreme, nadogradnja i opšte popravke

Obezbeđeno redovno održavanje, periodični pregledi stanja opreme, nadogradnja i opšte popravke (Foto: TERRA Srbija)

Ponuda obuhvata širok spektar usluga za održavanje i popravke opreme, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta. Redovno održavanje, periodični pregledi stanja opreme, nadogradnja i opšte popravke su samo neke od usluga koje TERRA Srbija omogućava kako bi se osigurala dugotrajnost opreme njihovih klijenata.

Prodajno-servisni centar u Šimanovcima

U junu 2022. godine TERRA Srbija je otvorila novi prodajno-servisni centar u Šimanovcima, i to nakon nepunih godinu dana izgradnje.

Otvaranje prodajno-servisnog centra u Šimanovcima

Otvaranje prodajno-servisnog centra u Šimanovcima (Foto: TERRA Srbija)

Svečanim otvaranjem poslovnog  centra, kojem su pristusvovali brojni gosti iz zemlje i inostranstva, obeleženo  je i 20 godina postojanja TERRA Srbije, koja je od malog preduzeća uspela da izgradi respektabilno ime kao zastupnik kompanije JCB. Direktor TERRA Srbije Siniša Tomašić tom prilikom istakao je da je entuzijazam i emocija u timu nešto što nikada ne nedostaje, te da je TERRA Srbija spremna za nove izazove i gradnju bolje budućnosti.

Na Sajmu SEEBBE TERRA predstavila novitete

TERRA Srbija je i ove godine bila prisutna na 46. Međunarodnom sajmu građevinarstva (UFI) - SEEBBE u Beogradu.

Fokus je bio usmeren ka JCB mini bagerima i kompaktnim bagerima koji su dizajnirani tako da se istaknu u pet glavnih atributa koji su najvažniji kupcima i operatorima bagera: udobnost, upravljivost, pouzdanost, servisiranje i performanse.

TERRA Srbija na 46. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE u Beogradu

TERRA Srbija na 46. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE u Beogradu (Foto: TERRA Srbija)

JCB je lider u proizvodnji bagera i nudi širok asortiman mašina koje odgovaraju potrebama kupaca u Srbiji. Uz JCB kupci mogu biti sigurni u svoj izbor i uživati u vrhunskom kvalitetu, udobnosti i performansama koje ove mašine pružaju.

Na ovogodišnjem sajmu TERRA Srbija je predstavila i druge novitete iz svoje raznovrsne ponude, kao i akcijske uslove finansiranja i sve to uz druženje sa svojim dugogodišnjim klijentima i partnerima.

Posetite sajt Terra Srbije ili ih pratite na Instagramu i Facebooku kako biste uvek bili u toku sa posebnim ponudama, akcijama i svim novitetima koje donose JCB i ostali proizvođači.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


DOKA-300X250-BANNER
SSAB-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


GEM TRADE
GEM TRADE
NOVI SAD

DOKA SERB
DOKA SERB
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.doka.rs

ČELIK
ČELIK
BAČKI JARAK
www.celikdoo.rs

TERRA SRBIJA
TERRA SRBIJA
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.terra-world.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Pele 28.09.2023.
Ja sam bio skeptičan kaoa su mi nudili ali ...
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...
O rastu cena stanova se govori gotovo sa za...
Marija 10.07.2023.
Ivrstan tekst! Mnogo sam naučila o aspektim...

;