INFONET-468X60-BANNER

Mašine se ne gase na putu Novi Pazar – Tutin

17.02.2021. | Tanjug

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović obišao je juče (16.02.2021) radove na trasi zaobilaznice oko Novog Pazara, kao i radove na rekonstrukciji magistralnog puta Novi Pazar – Tutin.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

- U ovom kraju žive i rade gostoprimljivi, vredni i čestiti ljudi, zato me uopšte ne iznenađuje da u ovom delu odlično napredujemo na radovima rekonstrukcije puta Novi Pazar-Tutin. Mada su vremenski uslovi jako teški tokom zime, mi ne gasimo mašine–radimo danonoćno. Želimo da završimo što pre ovaj putni pravac koji će biti širi, funkcionalniji i bezbedniji za vozače i građane - rekao je ministar Momirović.

Dodao je da svi radovi teku dogovorenom dinamikom  jer radove izvode ozbiljni izvođači kao što je firma Tašjapi. Zaobilaznica oko Novog Pazara na kojoj rade Putevi Srbije takođe ide zadovoljavajućim tempom, s tim da ovde očekujem još bolji procenat izvršenja čim vremenski uslovi to dozvole, zaključio je ministar Momirović.

Gradonačelnik Nihat Biševac zahvalio se ministru na poseti i stalnom angažmanu MGSI na infrastrukturnim projektima ove opštine.

- Obišli smo radove na obilaznici i na putu Novi Pazar-Tutin. Nama je drago što se zadnjih godina ulaže u putnu infratstrukturu, što će da stvori uslove za razvoj grada i celog regiona - rekao je Biševac.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;