INFONET-468X60-BANNER

Novi modeli granitnih sudopera Metalac

26.02.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Metalac inko iz Gornjeg Milanovca je jedini proizvođač sudopera u Srbiji i okruženju. Pored inox sudopera u ponudi su i XGranit sudopere, izrađene od najkvalitetnijih materijala evropskih proizvođača.

Novi modeli granitnih sudopera Metalca

Metalac inko redovno osluškuje tržišne potrebe i tako su i ovaj put u ponudi nove moderne linije: XLinea 50, XLinea M 1,5 D i XLinea Plus u pet modernih boja: crna, bež, siva, šampanj i bela. Savršeno se uklapaju u svaki enterijer. Željena boja se može izuzetno kombinovati sa XGranitnim slavinama u istim bojama.

Sve XGranitne sudopere se isporučuju sa gratis sifonom.

Novi modeli granitnih sudopera Metalca

Sudopere XGranit izrađuju se od kompozitnog materijala, čiji je glavni sastojak kvarc – najtvrđi element granita, zbog čega su ove sudopere poznate i kao “granitne sudopere”. Prirodni materijal kvarc, koji čini 80% sastava XGranit sudopere, u kontrolisanim uslovima meša se sa odgovarajućom smolom, najvišeg kvaliteta. Krajnji proizvod je materijal izuzetne čvrstoće i otpornosti, koji odaje utisak prirodnog kamena što se može osetiti pod rukom.

XLinea 50, XLinea M 1,5 D i XLinea Plus se jednostavno održavaju, izuzetne su trajnosti, otporne na grebanje, izuzetne čvrstine i otporne su na visoke temperature do 280°C. Higijenski su ispravne i otporne na kisele namirnice i agresivna sredstva za čišćenje. Boja sudopere ne bledi ni nakon izlaganja sudopere direktnim sunčevim zracima.

Više o ovome pogledajte ovde.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;