IZOLACIJA-468X60-BANNER

AUSTROTHERM-970X250-BANNER

Praktična i moderna rešenja za ugostiteljske objekte: Toalet pregrade i restoranski stolovi

13.07.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Sanitarne pregrade predstavljaju racionalna i funkcionalna rešenja za organizaciju toaletnih prostora, svlačionica, garderoba i drugih vrsta prostora sa sličnim potrebama i namenama. Njihova osnovna odlika je izuzetno jednostavna i brza montaža i demontaža.

Sanitarne pregrade, Tržni centar BEO

Sanitarne pregrade, Tržni centar BEO (Foto: Tuplex)

U Tuplex-u možete naći veliki izbor dezena u debljinama 12 i 13mm sa pripadajućim okovom za ugradnju.

Pored potrebnog materijala za ugradnju, Tuplex nudi i uslugu sečenje, obaranja ivica, falcovanja za vrata i bušenja rupa za šarke pa tako možete dobiti kompletnu sanitarnu pregradu sa svim komponentama, spremnu za montažu po najpovoljnijim cenama.

Restoranski stolovi i stolice od HPL kompakt ploča

Hpl kompakt ploče se sve češće koriste kao moderna i funkcionalna rešenja za stolove, stolice, šankove u elitnim restoranima, kafićima i barovima jer sa svojom širokom paletom modernih dezena (kamen, drvo dekor, mermer) mogu oplemeniti Vaš prostor i učiniti ga modernim i privlačnim za Vaše goste.

Materijal je izuzetno funkcionalan zbog njegove dugotrajnosti i dugoročne isplativosti kao i zbog  pitanja održavanja jer su hpl kompakt ploče sa svojim tehničkim karakteristikama dizajnirane da izdrže čestu upotrebu, brisanje i habanje.

Restoranski stolovi i stolice od HPL kompakt ploča

Restoranski stolovi i stolice od HPL kompakt ploča (Foto: Tuplex)

U kompaniji Tuplex srb d.o.o. možete pronaći najveći izbor najmodernijih dezena pomoću kojih ćete stvoriti ambijent sa jedinstvenim identitetom i autentičnim izgledom.

Debljine materijala koji se koriste za ovu namenu su 10, 12 i 13mm a pored nabavke materijala možete dobiti i uslugu sečenja po meri i zahtevima vašeg entreijera ili eksterijera.

Sečenje i CNC obrada

Tuplex nudi sečenje i obradu materijlala koje ima u ponudi (ALUBOND, HPL kompakt ploče, Rockpanel, Fibercement, Klirit...). Od sečenja materijala na format ili predmeru na vertikalnim formatizerima, preko sečenja po obliku, gerovanja i obrade ivica na CNC mašini, do preciznog laserskog sečenja malih formata i graviranja.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


LORENCIC-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Zoran Šumaruna 19.02.2024.
Pravilno postavljena podkonstrukcija i prav...
Stojkovic 12.02.2024.
A voda sto Malo Malo pa nestane to nema vez...
Sile 24.01.2024.
Sve ovo je super, ali fali nam minimum jos ...
Darko 17.01.2024.
A što tako ne okreče Beograd? Svi stranci s...
Branka 06.01.2024.
Videla sam hotel i u šoku sam. Ne razumem z...

;