IZOLACIJA-468X60-BANNER

Praktična i moderna rešenja za ugostiteljske objekte: Toalet pregrade i restoranski stolovi

13.07.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Sanitarne pregrade predstavljaju racionalna i funkcionalna rešenja za organizaciju toaletnih prostora, svlačionica, garderoba i drugih vrsta prostora sa sličnim potrebama i namenama. Njihova osnovna odlika je izuzetno jednostavna i brza montaža i demontaža.

Sanitarne pregrade, Tržni centar BEO

Sanitarne pregrade, Tržni centar BEO (Foto: Tuplex)

U Tuplex-u možete naći veliki izbor dezena u debljinama 12 i 13mm sa pripadajućim okovom za ugradnju.

Pored potrebnog materijala za ugradnju, Tuplex nudi i uslugu sečenje, obaranja ivica, falcovanja za vrata i bušenja rupa za šarke pa tako možete dobiti kompletnu sanitarnu pregradu sa svim komponentama, spremnu za montažu po najpovoljnijim cenama.

Restoranski stolovi i stolice od HPL kompakt ploča

Hpl kompakt ploče se sve češće koriste kao moderna i funkcionalna rešenja za stolove, stolice, šankove u elitnim restoranima, kafićima i barovima jer sa svojom širokom paletom modernih dezena (kamen, drvo dekor, mermer) mogu oplemeniti Vaš prostor i učiniti ga modernim i privlačnim za Vaše goste.

Materijal je izuzetno funkcionalan zbog njegove dugotrajnosti i dugoročne isplativosti kao i zbog  pitanja održavanja jer su hpl kompakt ploče sa svojim tehničkim karakteristikama dizajnirane da izdrže čestu upotrebu, brisanje i habanje.

Restoranski stolovi i stolice od HPL kompakt ploča

Restoranski stolovi i stolice od HPL kompakt ploča (Foto: Tuplex)

U kompaniji Tuplex srb d.o.o. možete pronaći najveći izbor najmodernijih dezena pomoću kojih ćete stvoriti ambijent sa jedinstvenim identitetom i autentičnim izgledom.

Debljine materijala koji se koriste za ovu namenu su 10, 12 i 13mm a pored nabavke materijala možete dobiti i uslugu sečenja po meri i zahtevima vašeg entreijera ili eksterijera.

Sečenje i CNC obrada

Tuplex nudi sečenje i obradu materijlala koje ima u ponudi (ALUBOND, HPL kompakt ploče, Rockpanel, Fibercement, Klirit...). Od sečenja materijala na format ili predmeru na vertikalnim formatizerima, preko sečenja po obliku, gerovanja i obrade ivica na CNC mašini, do preciznog laserskog sečenja malih formata i graviranja.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


DELIGHT-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;