INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Kruna 25 godina uspešnog poslovanja: REHAU otvorio novi izložbeni salon u Srbiji

29.11.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija REHAU Srbija proslavila je punih 25 godina uspešnog poslovanja i otvorila novi integrisani izložbeni salon, prvi takav u našoj zemlji. U REHAU Showroom-u predstavljen je celokupan asortiman kompanije, koji uključuje prozorska rešenja, građevinske i kućne instalacije i proizvode za industriju nameštaja.

Presecanje vrpce na otvaranju REHAU salona u Beogradu

Presecanje vrpce na otvaranju REHAU salona u Beogradu (Foto: REHAU)

Modernistički pristup dizajnu enterijera ovog salona omogućava lako prezentovanje REHAU rešenja i brz prikaz atraktivnih karakteristika koje ona nude. Zainteresovani kupci i partneri u izložbenom salonu će imati mogućnost da pogledaju svaki proizvod, upoznaju se detaljno sa njim i raspitaju se o prednostima njegovog iskorišćenja.

Izložbeni salon u Beogradu je novo poglavlje poslovanja kompanije, kojim REHAU Srbija nastavlja sa inovacijama i pružanjem usluga svojim partnerima, kojih u ovom trenutku ima preko 2.000.

Danas je REHAU Srbija jedan od vodećih premijum brendova za rešenja na bazi polimera u građevinskom sektoru, sa prometom od gotovo dve milijarde dinara godišnje. Na prve dve i po decenije uspeha osvrnuo se Nikola Ivošević, Generalni direktor REHAU Srbije i regionalni direktor divizije prozorskih rešenja za jugoistočnu Evropu, koji je podvukao važnost inovacija i zaposlenih.

"Zahvaljujući inovacijama koje su oblikovale građevinsku industriju, naša kompanija u Srbiji ima impresivan broj partnera sa kojima gradimo snažne, iskrene i dugoročne odnose. Danas, nakon punih 25 godina uspešnog poslovanja možemo da se pohvalimo da smo značajno uticali na razvoj industrije u našoj zemlji. Učestvovali smo u velikom broju važnih projekata i tako stekli poverenje i kredibilitet koji imamo na tržištu. REHAU tim u Srbiji započeo je poslovanje 1998. sa samo dva člana, a danas ima 30, i ponosno ističemo činjenicu da je dve trećine njih deo kompanije više od 10 godina."

"Naša ambicija je svakodnevno pomeranje granica mogućeg, kako bi podstakli održivu budućnost kroz različite projekte od lokalnog značaja, kao i pomoć i podrška zajednici u kojoj poslujemo. U Srbiji, kao što to činimo i na drugim tržištima, vodimo se ciljevima o održivom delovanju, koji su za REHAU izuzetno važni, a kroz naše inovativne proizvode, kao što su ARTEVO sistem, REHAU MEPA i RAUVISIO, nastojimo da transformišemo industriju za bolje sutra," rekao je Ivošević.

Nikola-Ivosevic-REHAU

Nikola Ivošević, Generalni direktor REHAU Srbije (Foto: REHAU)

Tim posvećenih stručnjaka, svojim velikim znanjem i poučeni iskustvom, ali poštujući tradiciju, ispunjava zahteve svakog pojedinca i tržišta, a rezultati koje kompanija ostvaruje su istovremeno i vrednosti koje REHAU Srbija živi: inovativnost, pouzdanost i poverenje. Tržište Srbije za REHAU jedno je od ključnih u regiji jugoistočne Evrope i baš zahvaljujući predanom radu i postignutim uspesima predstavništvo za prozorska rešenja premešteno je iz Beča u Beograd. Na ovaj način REHAU će biti još bliži ovoj regiji, krajnjim korisnicima i svojim partnerima, sa kojima će svakodnevno raditi na svojoj viziji lepše i održivije budućnosti.

Svesni odgovornosti prema generacijama koje dolaze, kompanija je organizovala kompletno zatvorenu kružnu ekonomiju iz jednog izvora. Na ovaj način REHAU kompanija živi održivost svaki dan već 30 godina, a svojim primerom želi da bude pokretač i svih drugih na promene koje je neophodno napraviti.

REHAU ARTEVO prozorski sistem

ARTEVO objedinjuje brojne prednosti u revolucionarno rešenje za stručnjake industrije. To je poseban PVC prozorski sistem sa ojačanim staklenim vlaknima, koji je istovremeno vizionarski, jedinstven na tržištu, produktivan i održiv. Optimizovanim korišćenjem materijala visokih performansi​ RAU-FIPRO X, ARTEVO redefiniše granice u pogledu veličine. Integracija vlaknastog kompozitnog materijala u ceo presek profila obezbeđuje ravnomeran i pouzdan prenos opterećenja. Ojačane zone snage u spoljnim zidovima pružaju mu dodatnu stabilnost, torzionu krutost i klimatsku stabilnost.

ARTEVO sistem sertifikovan za pasivnu kuću sa svojom fabrički integrisanom "Low-E" tehnologijom kombinuje najbolju moguću toplotnu izolaciju, sa najvišim nivoom održivosti i istovremeno značajno proširuje potencijal efikasne proizvodnje prozora. "Low-E" tehnologija koje je integrisana u profile u samoj proizvodnji menja i čini nepotrebnim umetanje termo-modula za toplotnu izolaciju u prozorske profile.

RAUVISIO Noir

Osluškujući i prateći trendove, tokom 2013. godine nastala je RAUVISIO grupa, proširenjem portfolija na pločaste materijale premijum segmenta, koji je osvojio srca arhitekata i dizajnera širom sveta. REHAU je jedini proizvođač na tržištu koji je u mogućnosti da u jednu celinu i harmoničan dizajn poveže različite proizvode kakvi su kant traka, ploče i rolo sistemi. Upravo to opisuje i moto kojim se rukovodi svakodnevno - Enabling exeptional design.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;