INFONET-468X60-BANNER

Novo u ponudi kompanije Tis: Kreiranje inspirativnih prostora sa CLEAF materijalima

11.07.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Cleaf je italijanski brend koji se bavi proizvodnjom inovativnih materijala i rešenja za enterijere. Kompanija je osnovana 1975. godine i od tada je postala jedan od najprestižnijih brendova u industriji.

Cleaf

Cleaf zidne obloge (Foto: Tis)

Posvećenost kompanije Cleaf kvalitetu, inovaciji i dizajnu čini je jedinstvenom u industriji. Ona nudi širok spektar proizvoda koji su dizajnirani da zadovolje potrebe klijenata širom sveta. Kolekcija materijala ove kompanije obuhvata ploče za kuhinje, garderobere, police, zidne obloge, podove i još mnogo toga.

Jedan od najpopularnijih proizvoda u njihovoj ponudi je HPL (High Pressure Laminate) ploča, koja se sastoji od papira impregniranog smolom i presovanog pod visokim pritiskom. Ova ploča se koristi u različitim aplikacijama i dostupna je u različitim bojama, dezenima i teksturama.

Dekori prilagođeni željama klijenata

Dekori prilagođeni željama klijenata (Foto: Tis)

Cleaf je poznat i po svojim digitalnim štampanim dekorima koji se koriste za oblaganje unutrašnjih površina kao što su kuhinjski elementi, ormari, vrata i drugo. Ovi dekori su prilagođeni individualnim potrebama i željama klijenata.

Kompanija se, takođe, fokusira na ekološku održivost, a svi njihovi materijali se proizvode u skladu sa strogim standardima zaštite životne sredine. Cleaf koristi samo najkvalitetnije materijale za svoje proizvode i posvećeni su smanjenju emisije CO2.

Cleaf ima globalnu prisutnost, sa prodajom u preko 90 zemalja širom sveta. Kompanija ima tim stručnjaka koji radi na razvoju novih proizvoda i rešenja kako bi zadovoljili potrebe klijenata i pratili trendove u industriji.

Brend Cleaf kombinuje kvalitet, inovaciju i dizajn kako bi stvorio jedinstvena i funkcionalna rešenja za enterijere. Njihovi proizvodi su dostupni širom sveta i predstavljaju idealan izbor za one koji žele najbolje za svoj dom ili poslovni prostor.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;