PRIJAVA-468X60-BANNER

Alirastone kvarc u ponudi kompanije Tis d.o.o.

18.07.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Zašto odabrati Alirastone kvarc?

Materijal koji može da zadovolji sve vizuelne preference, kao i kriterijume kvaliteta i otpornosti jeste ALIRASTONE kvarc.

ALIRASTONE je pogodan za radne ploče, kupatila, zidove i kamine

ALIRASTONE je pogodan za radne ploče, kupatila, zidove i kamine (Foto: Tis)

ALIRASTONE koristi prirodne sirove kvarcne minerale za izradu najizdržljivijih i najbezbednijih radnih ploča. Dugi niz godina posvećenosti i fokus na kvalitet, dizajn i korišćenje najsavremenije tehnologije, doveo je ovaj materijal na vrh inovacija u pogledu materijala za radne ploče.

Izrada ploča sa pažnjom na detalje

Svaka radna ploča kreira se uz posebnu pažnju, gde se napredno znanje susreće sa strašću prema dizajnu. Prilikom proizvodnje ALIRASTONE kvarca, svaka površina je posebna i kreirana na takav način da vaše ideje i viziju realizuje kao deo prirode u vašem životnom prostoru.

ALIRASTONE površine poseduju sve karakteristike koje radna ploča treba da ima. Pre svega, obezbeđuju prednost u bezbednosti površina, podrškom higijenskih standarda i usklađenošću sa najvišim standardima kvaliteta, kao i brige o životnoj sredini i održivosti.

Izaberite poverenje, izaberite ALIRASTONE

Mnoge stvari se tokom vremena menjaju, ali vaša ALIRASTONE ploča će ostati netaknuta. Predstavlja dugotrajnu i skoro neuništivu površinu za kuhinjske ploče. Ona, za razliku od granita, ne zahteva stavljanje filera i veoma je laka za održavanje (čisti se sa običnim sapunom i vodom).

Kvarc ALIRASTONE, uz pomoć kanadske kompanije i kineskih partnera, razvio je tehniku koja je omogućila da se vene dekora prave ručno. To je uticalo na originalnost prirodnog dizajna ploča.

Za ostale primene, kao što su kupatila, kamini, zidovi i barovi, ALIRASTONE je veoma zahvalan materijal. Ono što karakteriše ovaj kvarc jeste garancija od 20 godina koja pokazuje kvalitet koji poseduje ALIRASTONE.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Pele 28.09.2023.
Ja sam bio skeptičan kaoa su mi nudili ali ...
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...
O rastu cena stanova se govori gotovo sa za...
Marija 10.07.2023.
Ivrstan tekst! Mnogo sam naučila o aspektim...

;