Novi podvožnjak u Sremskoj Mitrovici

16.11.2017. | RTS

Podvožnjak povezuje grad sa industrijskom zonom, a njegovom izgradnjom rešen je višegodišnji problem stanovnika Sremske Mitrovice kada je reč o bezbednosti saobraćaja. Projekat izgradnje je počeo pre dve godine, a juče (15.11.2017) ga je svečano otvorio pobednik revijalne biciklističke trke.

Ana Brnabić je mnogobrojnim okupljenim građanima poručila da je Sremska Mitrovica jedan od najsvetlijih primera u Srbiji i regionu po tome kako odgovorna lokalna samouprava može da izgleda. Istakla je da se taj grad odvažio da promeni način rada, podržava preduzetnike i dolazak stranih investitora.

Navela je da je u izgradnju podvožnjaka najviše uložila Sremska Mitrovica iz svog budžeta i poručila da lokalna samouprava nije tu da zapošljava ljude u administraciji, nego treba da štedi na platama i troškovima administracije i ulaže u infrastrukturu, ekonomiju, kapitalne objekte i bolji život građana.

Izgradnjom tog objekta dužine 1,7 kilometra spojeni su severni i južni deo Sremske Mitrovice i rešen problem bezbednosti učesnika u saobraćaju, a omogućava se i širenje naselja ka Fruškoj Gori.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 21.01.2022.
Tako je, ali Avaz Twist Tower ima visinu od...
Adi 20.01.2022.
Avaz Twist Tower Sarajevo Bosna i Hercegovi...
Nenad 12.01.2022.
Neće poskupeti kamen. Kamen struganik, prir...
zoran 12.01.2022.
Mozda ce u eurima sve poskupeti zbog nikakv...
Rados 02.01.2022.
Lepa predizborna kampanja samo ne znam koja...