Big Tigar spreman za 9. oktobar

16.09.2014. | PlusOnline

Izgradnja novog proizvodnog pogona „Mišlena“, inače najveće investicije u poslednjih nekoliko decenija u Pirotu, polako se privodi kraju. Svečano otvaranje novog pogona fabrike Tigar Tyres – Big Tigar predviđeno je 9. oktobra.

Investicija koja je jedna od najvećih u Srbiji, predviđa izgradnju magacinskog prostora od oko 15.000 kvadrata, kao i  proizvodni prostor, površine oko 60.000 kvadratnih metara. Na gradilištu su angažovane firme „Deneza“, “North” i “Termoinženjering” sa podizvođačima.

Velika proizvoidna Hala na prostoru od 6 hektara je završena. U okviru ovog prostora su i kancelarije, radionice i sanitarni kompleks. U toku su tkzv. fini radovi. Uredjenje prostora, postavljanje podova, kancelarijskog nameštaja. Mašine su postavljene u proizvodnim pogonima i ovih dana u toku su i probni radovi. Sve ove aktivnosti biće završene do kraja meseca, da bi se do devetog oktobra  uradila i poslednja „glazura“!

Paralelno sa ovim radovima uredjuje se i prostor oko Hale. Nanosi se velika količina zemlje na kojoj će biti travnjaci. Uredjuju se ulice za komunikaciju. U toku su radovi koji podrazumevaju kompletnu zaštitu ljudi i imovine, protivporažni sistem, sprinkler sistem, kao i sistem za dojavu požara.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Игор 14.11.2020.
Хвала Вам што сте поделили знање и искуство...
Darko 09.11.2020.
Bolje da je postao ministar turizma ili pra...
Bibi 04.11.2020.
Ko je raspisao tender i gde se može videti ...
Milan 03.11.2020.
Bravo super svaka cast !
novosadjanin 02.11.2020.
Gospodine Nenade, slazem se u celini Vaseg ...