INFONET-468X60-BANNER

Budućnost komfora i kvaliteta - Savremeni kompleks Royal Pines na Zlatiboru

22.12.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Građevinska kompanija RP Invest 1980 je već 15 godina lider u izgradnji jedinstvenih investicionih projekata širom zemlje i jedan od pionira u oblasti izgradnje smart objekata različitih namena. Vrhunski kvalitet građevinskih materijala i izvedenih radova, organizacija građenja i poštovanje rokova su osnovne karakteristike njihovog poslovanja, zahvaljujući kojima su stekli poverenje klijenata i izgradili imidž pouzdanog partnera. Iz rukovodstva firme ističu da su prepoznali Zlatibor kao adekvatnu lokaciju za investiciju Royal Pines, kojom će se nivo kvaliteta gradnje još jednom podići na najveću lestvicu savremenog građevinarstva.

Royal Pines - moderan objekat nedaleko od centra Zlatibora

Royal Pines - moderan objekat nedaleko od centra Zlatibora (Foto: RP Invest 1980)

Royal Pines biće savremen i moderan objekat okružen borovom šumom, lociran nedaleko od centra Zlatibora. U okviru objekta je predviđeno 170 apartmana različitih struktura, funkcionalno prilagođenih individualnim potrebama budućih korisnika. Objekat će se sastojati iz dve lamele, od kojih će svaka imati poseban ulaz, kao i podzemnu parking garažu, a veliki broj parking mesta je predviđen i u parteru.

Objekat ima 170 apartmana

Objekat ima 170 apartmana (Foto: RP Invest 1980)

Pored apartmanskih jedinica, objekat Royal Pines pružiće stanarima mogućnost korišćenja ekskluzivnih prostora – prostranog Wellness & Spa centra sa zatvorenim plivačkim bazenom i savremenog restorana na dva nivoa.

Vlasnici će moći daljinski da upravljaju smart sistemima

Vlasnici će moći daljinski da upravljaju smart sistemima (Foto: RP Invest 1980)

Tehnologija, materijalizacija i opremljenost biće na najvišem nivou – kako navode iz rukovodstva kompanije. U izgradnji se koriste savremeni materijali koji garantuju visok nivo završne obrade, dok stepen opremljenosti omogućava bezbednost i komfor najvišeg ranga. Prirodne boje i teksture kamena i drveta formiraju fasade skladno dizajniranog objekta.

U gradnji se koriste materijali vrhunskog kvaliteta

U gradnji se koriste materijali vrhunskog kvaliteta (Foto: RP Invest 1980)

Kvalitet ugrađenih materijala i opreme biće na najvišem nivou na domaćem tržištu. Objekat će biti tretiran poput ekskluzivnog hotela u pogledu materijalizacije, završne obrade i tehničke opremljenosti, a sigurnost stanara biće zagarantovana primenom modernih tehničkih rešenja kontrole pristupa, master ključa i smart sistema.

Prostrani Wellness & Spa centar

Prostrani Wellness & Spa centar (Foto: RP Invest 1980)

Apartmani ovog modernog kompleksa, strukture između 26m2 i 77m2, biće opremljeni smart elementima kojima će budući kupci moći upravljati bilo gde da se nalaze.

Savremeni restoran na dva nivoa

Savremeni restoran na dva nivoa (Foto: RP Invest 1980)

Projekat Royal Pines ima za cilj da ponudi korisnicima ultimativni doživljaj planinskog turizma kroz savremen koncept gradnje i ulaganje investitora i izvođača radova u kvalitetne građevinske materijale i opremanje apartmanskih jedinica i svih sadržaja unutar kompleksa kako bi se izgradio objekat koji će odoleti zubu vremena. Sa preko 100.000m2 izvedenih građevinskih objekata, kompanija RP Invest 1980 nastavlja svoj put u modernom građevinarstvu u okviru koncepta Royal Pines.

Detaljnije informacije o celokupnom projektu možete pogledati na njihovoj web prezentaciji www.royalpines.rs.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;