INFONET-468X60-BANNER
UNIMAST
UNIMAST
11010 BEOGRAD, SRB
SAVE MAŠKOVIĆA 3-5

011 3987 389
065 2774 766
011 3987 389

UNIMAST

UNIMAST d.o.o. iz Beograda je oficijalni partner i prodajno predstavništvo više renomiranih evropskih proizvođača opreme. Osnovano je u martu 2008. godine kao preduzeće koje svoje napore, iskustvo i stručnost usmerava ka rešavanju problema u radovima na visini, u oblasti građevinarstva i industrije.

Primarna delatnost je projektovanje, distribucija, prodaja, rentiranje, montaža i servis građevinske opreme u Srbiji i okruženju. Najsavremenija tehnologija u njihovoj ponudi olakšaće izvođenje radova na visini uz maksimalnu sigurnost i ekonomičnost.

Nude kompletno rešenje svih zahteva, počev od pronalaženja optimalnih rešenja uz projektovanje, logistiku, montažu, do završetka čitavog projekta, tkz. ključ u ruke.

Firma UNIMAST d.o.o. iz Beograda je oficijalni partner više renomiranih evropskih proizvođača opreme za rad na visini, građevinarstvu i industriji: GEDA-Dechentreiter GmbH & Co., MJ – Gerüst GmbH, SCHAKE GmbH...

  • GEDA - Građevinski liftovi, dizalice, viseće radne platforme, cevi za građevinski otpad. Više od 75 godina GEDA je širom sveta u oblasti građevinske opreme sinonim kompetentnosti, kvaliteta i proverenosti nemačke tehnike. Široka paleta proizvoda obuhvata čitav niz proizvoda, počevši od malih liftova na sajlama do zahtevnih građevinskih liftova za siguran transport materijala i ljudi na visinu.
  • MJ – Gerüst - Vodeći proizvođač skela u Nemačkoj i jedini proizvođač sistema skela čiji su proizvodi kompatibilni sa drugim proizvođačima.
  • SCHAKE - Mobilne ograde iz Schake proizvodnog programa obezbeđuju brzu i efikasnu montažu, dug vek trajanja postignut cinkovanjem, jednostavno rukovanje bez dizalica i krana, kompaktno skladištenje i univerzalnu primenu.

KATEGORIJE