INFONET-468X60-BANNER

Zašto su modularni podovi pametna investicija?

24.08.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Tepih podne obloge su vrsta poda koja se može koristiti kao alternativa češće korišćenom tepih itisonu u rolni. Pružaju svu toplinu i udobnost pod nogama koju biste očekivali od tepiha, a dostupni su u kvadratnom i pravougaonom obliku unapred definisane veličine, boje i vrste materijala.

LVT - luksuzne vinil ploče, vrsta su tradicionalnih vinilnih ploča, kod kojih se koriste pojedinačne ploče koje se polažu individualno. Često su dizajnirane tako da izgledaju kao pravi kamen ili drvo, ali imaju više praktičnih prednosti od prirodnih materijala.

Pogledajte zašto su Interface modularni podovi pravi izbor za vaš prostor

Modularnost

Modularne tepih obloge su 4 puta korisnije upoređenju sa širokim urolanim tepihom. Modularne podne obloge ne samo da se lako postavljaju, nego ih je puno lakše zameniti, a sa značajkom i još ih je lakše nadopuniti istom bojom i dizajnom nakon godina korištenja.

Individualne luksuzne vinil ploče mogu biti jednostavno podignute i zamenjene s lakoćom, bilo da želite osvežiti izgled određenog prostora ili zameniti oštećenu ploču.

Interface modularni podovi

Jednostavna i laka zamena podne obloge (Izvor: Interface.com)

Izdržljivost

Sa Interface podovima idemo dalje od standardnog ispitivanja habanja i Testom postojanosti boje (Test osmišljen za pristup promeni boje uzrokovanoj svetlom i habanjem na površini tepiha​), Testom stolica sa točkićima (Test osmišljen za simulaciju učinka stolaca sa točkićima koji se koriste u komercijalnim prostorima na tepihu) i Vetterman Drum Testom (Test dizajniran za simulaciju stalnog hodanja u prostoru).

Interface LVT ploče sadrže Ceramor™ premaz od keramičkih kuglica pa površinu čine otpornu na grebanje i habanje. Takođe je napravljen sa slojem od stakloplastike između dva sloja – tako stvarajući snažno jezgro za dimenzijsku stabilnost i fleksibilnost. S visokokvalitetnom završnom obradom čine idealan izbor za komercijalna i korporativna okruženja.

Praktičnost

Pojedinačne ploče mogu se lako zameniti ako su oštećene ili ako jednostavno želite promenu. Lako ih je dizajnirati i kombinovati uz gotovo nevidljive prelaze između tepiha i LVT – tako da možete biti kreativni u dizajnu i po potrebi zameniti ploču po ploču.

Interface modularni podovi

Prelaz LVT i tepih obloga (Izvor: Interface.com)

Mogu poboljšati kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru

Kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru dokazano utiče na zdravlje, dobrobit i produktivnost ljudi koji borave u prostoru. Dišite lakše s tepihom ili LVT-om koji štiti od razvoja plesni, prljavštine i drugih mikroorganizama koji uzrokuju neugodne mirise. Testirano prema vodećim Evropskim i svetskim standardima.

Interface modularni podovi

Modularni podovi (Izvor: Interface.com)

Vrhunska akustika

Podovi za smanjenje zvuka idealno su rešenje za ublažavanje učinaka buke u bilo kojem prostoru, a u Interface-u podove dizajniraju tako da imaju visok nivo absorcije buke i utiču povoljno na akustiku.

LVT podovi standardno dolaze s Interface-ovom vrhunskom Sound Choice™ podlogom. To za vas znači manje buke, čak i na tvrdim podovima - tako da možete kreirati prostore namenjene boljoj koncentraciji.

Interface modularni podovi

SoundChoice™ podloga (Izvor: Interface.com)

Održivost

Interface je u misiji održivosti više od četvrt veka te dosledno rade na smanjenju svog proizvodnog uticaja na okolinu. Kada birate podove iz Interfacea, zasigurno dobijate proizvode koji su ugljenično neutralni tokom celog životnog ciklusa proizvoda.

Interface modularni podovi

Interface - najniži ugljenični otisak u industriji (Izvor: Interface.com)

Nizak ukupni trošak vlasništva

Zajedno, sve ove prednosti čine Interface modularne podove izvrsnom vrednosti za novac.

Interface je globalni lider u proizvodnji modularnih podova, koji nudi integriranu kolekciju tepih i elastičnih LVT podnih obloga. Kao vodeći inovator u industriji još od 1973., klijentima pruža dosledno visoko kvalitetne podove i dizajn, sa stilskom fleksibilnošću koja odgovara svakoj prostoriji.

Za više informacija o ponudi i uslovima kontaktirajte ovlašćenog zastupnika za Interface modularne podove - Delight Office Solution.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


LORENCIC
LORENCIC
BEOGRAD-ZEMUN
www.lorencic.rs

MAREX
MAREX
GROSUPLJE
www.marex.si

JAVOR
JAVOR
JAGODINA-RIBARE
www.javorsztr.com

ILGRAD
ILGRAD
BEOGRAD-PINOSAVA
www.ilgrad.rs

ISOMAT
ISOMAT
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.isomat.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;