INFONET-468X60-BANNER
TKK BEOGRAD
TKK BEOGRAD
11080 BEOGRAD-ZEMUN, SRB
BATAJNIČKI DRUM 8E

011 3169 110
011 3169 112

TKK BEOGRAD

Zahvaljujući neprestanom razvoju i modernizaciji proizvodnje tokom već više od 70 godina kompanija TKK Srpenica uspeva da proizvede tehnološki prefinjene proizvode i da ispuni zahteve kupaca.

Tokom svoje bogate i uspešne istorije kompanija se pokazala kao specijalista u proizvodnji visoko kvalitetnih proizvoda u oblasti građevinske hemije. Svojom tradicijom proizvodnje građevinskih materijala, inovativnošću, efikasnim poslovanjem kao i odgovornošću prema sredini TKK Srpenica uspešno vrši proboj i na inostrana tržišta pa se njeni proizvodu mogu kupiti u više od 60 država sveta. Sa svojim proizvodnim programima koji uključuju dodatke za betone i sanacione maltere, zaptivne mase, poliuretanske pene, građevinske lepkove i tehničke sprejeve, vodeći je proizvođač proizvoda ove vrste na području jugoistočne Evrope.

Svoj portfolio uspešno proširuje, jer svoje proizvode može da prilagodi zahtevima kupaca u toku same izgradnje i aktivno sarađuje sa vlastitim laboratorijskim kadrom i tehničkom službom za savetovanje. Rezultat napornog rada stručnjaka za razvoj se ogleda i u inovacijama u prodajnom programu. Novi proizvodi su nastali u nameri da se prilagode željama i potrebama korisnika, da odgovore na zahtev tržišta, pojednostave postupak rada, kao i da poboljšaju kvalitet izvođenja radova. Do svega toga se došlo brižljivim prikupljanjem povratnih informacija od krajnjih korisnika i vodeći računa o njihovim potrebama. Novi proizvodi su sada dostupni u novoj, inovativnoj, svežoj, i dopadljivoj ambalaži pa se proizvodi mogu lakše i brže pronaći na rafovima u prodavnicama.

U TKK Srpenica nedavno je formirana i posebna linija proizvoda za široku potrošnju - „uradi sam“ dodaci za renoviranje, saniranje i zaštitu, koji u novim i manjim pakovanjima obezbeđuju najbolje i najdugotrajnije rezultate pri samostalnom radu.

NOVO! TKK dodaci betonu i malterima i zaštitni premazi za široku potrošnju.

CEMENTOL

Cementol dodaci za betone i maltere se koriste za poboljšavanje kvaliteta betona u svežem i u stvrdnutom stanju. Pomoću njih se pravi beton sa posebnim karakteristikama i za specijalne namene kao i trajni betoni koji su otporni na brojne vremenske uticaje. Upotrebom Cementol dodataka može se suštinski produžiti vek trajanja betona i da se potom mnogo godina održava u nepromenjenom stanju.

TEKAMAL

Grupa Tekamal proizvoda udružuje cementne maltere koji svojom finom zrnastom vodonepropusnom strukturom omogućavaju najbolje rezultate pri raznovrsnim sanacijama. Proizvodi se koriste za vanredno brze sanacione zahvate (zaptivanje prodiranja vode - Tekamal Rapid), ali i za raznorazne kvalitetne premaze pri sanacijama vlažnih betonskih površina, kao i za efikasnu dodatnu zaštitu od upijanja vode odnosno vlage (malteri Tekamal Hidroizol).

SILIFOB

Silifob vodootporne zaštite delotvorno smanjuju upijanje vode kod mineralnih i drugih površina, čime se sprečava vlaženje, pucanje, prljanje i buđanje površina. Proizvodi iz porodice Silifob takođe pomažu u postizanju bolje toplotne izolacije i štite i čuvaju originalne boje površine.

TEKATRAK

Tekatrak Hidroizol je sistem zaptivnih traka koje se, u kombinaciji sa vodonepropusnim masama Tekamal Hidroizol, koriste radi dodatne zaštite i efikasnog zaptivanja spojeva i instalacionih proboja. Upotrebom traka Tekatrak Hidroizol postiže se pouzdano i dugotrajno zaptivanje u prostorijama koje su podložne vlagi (kupatila, tuš kabine, bazeni, balkoni, terase ...), a ove trake delotvorne su i kod zaptivanja prostora sa stajaćom vodom (rezervoari za vodu).