TKK BEOGRAD
TKK BEOGRAD
11080 BEOGRAD-ZEMUN, SRB
UGRINOVAČKA 206

011 3169 110
063 648 204
011 3169 112

TKK BEOGRAD

Zahvaljujući neprestanom razvoju i modernizaciji proizvodnje tokom već više od 60 godina kompanija TKK Srpenica uspeva da proizvede tehnološki prefinjene proizvode i da ispuni zahteve kupaca.

Tokom svoje bogate i uspešne istorije kompanija se pokazala kao specijalista u proizvodnji visoko kvalitetnih proizvoda u oblasti građevinske hemije. Svojom tradicijom proizvodnje građevinskih materijala, inovativnošću, efikasnim poslovanjem kao i odgovornošću prema sredini TKK Srpenica uspešno vrši proboj i na inostrana tržišta tako da se naši proizvodu mogu kupiti u više od 60 država sveta. Sa svojim proizvodnim programima koji uključuju dodatke za betone i sanacione maltere, zaptivne mase, poliuretanske pene, građevinske lepkove i tehničke sprejeve, vodeći smo proizvođač proizvoda ove vrste na području jugoistočne Evrope.

Njihovu ponudu uspešno proširuju jer svoje proizvode mogu da prilagode zahtevima kupaca u toku same izgradnje i aktivno sarađuju sa vlastitim laboratorijskim kadrom i tehničkom službom za savetovanje. Rezultat napornog rada stručnjaka za razvoj se otkriva i u novinama u prodajnom programu. Novi proizvodi su nastali u nameri da se prilagode željama i potrebama korisnika, da odgovore na zahtev tržišta, pojednostave postupak rada, poboljšaju kvalitet izvođenja radova, a sve to na osnovu brižljivog raspitivanja među korisnicima i vođenju računa o njihovim potrebama. Novi proizvodi su vam sada dostupni u novoj, inovativnoj, svežoj, dopadljivoj i upadljivoj ambalaži pomoću koje ćete ih na policama u prodavnicama još lakše i brže pronaći.

U TKK Srpenica nedavno su formirali i posebnu liniju proizvoda za široku potrošnju - „uradi sam“ dodaci za renoviranje, saniranje i zaštitu, koji vam u novim i manjim pakovanjima obezbeđuju najbolje i najdugotrajnije rezultate pri samostalnom radu.

NOVO! TKK dodaci betonu i malterima i zaštitni premazi za široku potrošnju.

CEMENTOL

Cementol dodatke za betone i maltere koristi se za poboljšavanje kvaliteta betona u svežem i u stvrdnutom stanju. Pomoću njega pravi se beton sa posebnim karakteristikama i za specijalne namene kao i trajne betone koji su otporni na brojne vremenske uticaje. Upotrebom Cementol dodataka može se suštinski produžiti vek trajanja betona i da se potom mnogo godina održava u nepromenjenom stanju.

TEKAMAL

Grupa Tekamal proizvoda udružuje cementne maltere koji svojom finom zrnastom vodonepropusnom strukturom omogućavaju najbolje rezultate pri raznovrsnim sanacijama. Proizvodi se koriste za vanredno brze sanacione zahvate (zaptivanje prodiranja vode – Tekamal Rapid), ali i za raznorazne kvalitetne premaze pri sanacijama vlažnih betonskih površina, kao i za efikasnu dodatnu zaštitu od upijanja vode odnosno vlage (malteri Tekamal Hidroizol).

SILIFOB

Sa Silifob vodootpornim zaštitama delotvorno se smanjuje upijanje vode kod mineralnih i drugih površina, čime se sprečava vlaženje, pucanje, prljanje i buđanje površina. Proizvodi iz porodice Silifob isto tako pomažu u postizanju bolje toplotne izolacije i štite i čuvaju originalne boje površine.

TEKATRAK

Tekatrak Hidroizol je sistem zaptivnih traka koje se, u kombinaciji sa vodonepropusnim masama Tekamal Hidroizol, koriste radi dodatne zaštite i efikasnog zaptivanja spojeva i instalacionih proboja. Upotrebom traka Tekatrak Hidroizol postiže se pouzdano i dugotrajno zaptivanje u prostorijama koje su podložne vlagi (kupatila, tuš kabine, bazeni, balkoni, terase ...), a ove trake delotvorne su i kod zaptivanja prostora sa stojećom vodom (rezervoari za vodu).