Metalna geologija

06.10.2014. | Transmaterial

Inspirisani dugom tradicijom kineskog uređivanja pejzaža i ekpresivnom predstavljanju planina i stena u umetnosti, kolekcija „Metalna geologija“ studija „Swine“ donosi elemente neravnog pejzaža u unutrašnjosti, čineći oštre kontraste sa snagom prirode i mirnim duhom enterijera.

Penasti aluminijum se stvara ubrizgavanjem gasnog sredstva prilikom topljenja, što rezultira sa veoma laganim materijalom koji ima izgled vulkanskog kamena plavca - koji prolazi kroz sličan proces u vulkanima.

Materijal se trenutno koristi kao termalna izolacija objekata i u automobilskoj industriji, i obično se krije iza zidova i automobilskih hauba - što su funkcionalne namene na osnovu njegovih strukturalnih osobina. Nasuprot tome, kolekcija polica „Metalna geologija“ prikazuje detaljnu lepotu ovog materijala.

Raspored polica podsećaju na raspored tradicionalnih elemenata za čaj, a površine od visoko poliranog nerđajućeg čelika stvaraju iluziju šupljina unutar. Nameštaj je sinteza drevnih kineskih tradicija i savremene industrijske proizvodnje i napredka moderne Kine.

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Milan 08.01.2021.
Možete li mi zamjeniti lezaj u pumpe grunst...
Zvonko 05.01.2021.
Pa godina 2020 je prosla, ja zivim na zapad...
Darko 05.01.2021.
Kada bi se odbili svi zahtevi za legalizaci...
Ivana 04.01.2021.
Idealno resenje za kucne uslove,molim vas k...
cica 29.12.2020.
Od ovih 20 do 30 postrojenja bilo bi lepo k...