Metalna geologija

06.10.2014. | Transmaterial

Inspirisani dugom tradicijom kineskog uređivanja pejzaža i ekpresivnom predstavljanju planina i stena u umetnosti, kolekcija „Metalna geologija“ studija „Swine“ donosi elemente neravnog pejzaža u unutrašnjosti, čineći oštre kontraste sa snagom prirode i mirnim duhom enterijera.

Penasti aluminijum se stvara ubrizgavanjem gasnog sredstva prilikom topljenja, što rezultira sa veoma laganim materijalom koji ima izgled vulkanskog kamena plavca - koji prolazi kroz sličan proces u vulkanima.

Materijal se trenutno koristi kao termalna izolacija objekata i u automobilskoj industriji, i obično se krije iza zidova i automobilskih hauba - što su funkcionalne namene na osnovu njegovih strukturalnih osobina. Nasuprot tome, kolekcija polica „Metalna geologija“ prikazuje detaljnu lepotu ovog materijala.

Raspored polica podsećaju na raspored tradicionalnih elemenata za čaj, a površine od visoko poliranog nerđajućeg čelika stvaraju iluziju šupljina unutar. Nameštaj je sinteza drevnih kineskih tradicija i savremene industrijske proizvodnje i napredka moderne Kine.

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Саша 30.06.2020.
Имам проблеме које сте описали. Две куће у...
Darko 22.06.2020.
Težište gužve će se preneti na raskrsnicu K...
Milan 16.06.2020.
Na zgradi u ulici Stanislava Sremčevića 1 u...
Bozo Ristanović 15.06.2020.
U periodu od pet godina nakon izgradnje hid...
Шумадинац 15.06.2020.
Нема разлога да се и јужни део пруге не изг...