IZOLACIJA-468X60-BANNER
GREEN WORLD
GREEN WORLD
11010 BEOGRAD, SRB
BRAĆE JERKOVIĆA 69/6

011 2468 692
064 1525 482
011 2468 692

GREEN WORLD

Green World iz Beograda, bavi se uređenjem i održavanjem zelenila, izradom zalivnih sistema, biodekoracijom i održavanjem biljaka u enterijeru. Iskustvo savremenog života govori da je sve više razloga za uređenjem zelenila. U ovo brzo vreme neophodni su prijatni trenuci u kući i okućnici.

Bave se zelenilom deceniju unazad i ono im vraća na najbolji mogući način. Tim ljudi koji je okupljen pod imenom Green World voli svoj posao i od njega živi. Svojm komitentima približavaju prirodu. Razvijaju svest o očuvanju i ulepšavanju zelenila i prirode uopšte. Tu su zbog prirode i približavaju je svima koji za to imaju vremena i volje!

Tim firme Green World sastavljen je od inženjera pejzažne arhitekture, fitopatologa, cvećara tehničara i drugih tehničara i radnika. Ekipe za održavanje zelenila u vrtovima i baštama i za održavanje zelenila u enterijerima na raspolaganju su 24h, kako za redovne poslove održavanja, tako i za povremene poslove i dodatne zahteve po pozivu. Obe ekipe sastavljene su od cvećara, tehničara i fitopatologa koji po potrebi tretiraju biljni materijal i vrše nadzor nad njim.

Usluge:

  • Projektovanje, uređenje i održavanje zelenih površina i vrtova
  • Uređenje i održavanje zelenila u enterijerima
  • Formiranje travnjaka busen travom ili sejanjem smesom trava
  • Projektovanje i izradu zalivnih sistema za dvorišta, bašte, vrtove, travnjake i terasno zelenilo kao i servis sistema uz dugogodišnju garanciju
  • Novogodišnja dekoracija sa mogućnošću kupovine i iznajmljivanja dekomaterijala, skladištenja elemenata za dekoracije
  • Saveti kako i šta sa biljkama
  • Saveti i usluge inženjera hortikulture i fitopatologa

KATEGORIJE