INFONET-468X60-BANNER

Teretana na otvorenom pretvara ljudsku snagu u električnu energiju (video)

29.06.2012. | Gizmag

Mnogi današnji zaposleni redovno posećuju teretanu. Za sve one koji su ljubitelji velikog otvorenog prostora i prirode, britanska kompanija je razvila i instalirala preko 250 otvorenih teretana širom zemlje. Najnoviji dodatak u katalogu proizvoda, uključujući mašine koje možete pronaći u bilo kojoj modernoj zatvorenoj teretani, je prva svetska teretana na otvorenom nazvana TGO Zeleno srce. (TGO Green Heart)

 

Kao što ima preko 200 instalacija na otvorenom, mini teretane više koriste prostore za igru, zidove za penjanje, kao i performanse i plesne prostore otvorene velike sale. Svaka teretana može da primi oko 5.000 ljudi i ima za cilj instaliranje TGOGH teretane (još 100) na otvorenom u narednih pet godina.

TGO u parku Šo, Hal, takođe sadrži Power Display zid koji meri i prikazuje energiju generisanu od strane korisnika u obliku srca. To je mesto gde možete da proverite svoju težinu, visinu i izmerite svoj BMI (Indeks telesne mase). Generisanje struje se koristi za noćno vežbanje, ali takođe može biti uneto u lokalne zgrade ili čak nacionalnu mrežu.   

Sva oprema je dizajnirana u skladu sa evropskim standardom EN1176 u cilju bezbednosti za sve korisnike, i napravljena je u Velikoj Britaniji koristeći markirani čelik, anti-tamper popravke bezbedno instalirane na kopnenim utičnicama.       

Kompanija trenutno prima narudžbine za isporuku širom Velike Britanije i u inostranstvu i obavezala da posadi stablo za svaki komad opreme koji je kupljen tokom 2012. godine.

 


Povezani tekstovi:

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;