INFONET-468X60-BANNER

CONTAINEX: Novi i polovni kontejneri vrhunskog kvaliteta

26.06.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Pored novih kancelarijskih, sanitarnih i skladišnih kontejnera, u kompaniji CONTAINEX možete da kupite i vrhunske polovne kontejnere. Nije bitno da li ste u potrazi za polovnim pojedinačnim kontejnerom ili kompletnim kontejnerskim sistemom. CONTAINEX ima za vas pravo prostorno rešenje i nudi vam najbrži način da dođete do izuzetno kvalitetnih kontejnera. Čitajte dalje i sami se uverite u sveobuhvatnu ponudu kontejnera i modula.

Kancelarijski kontejner

Kancelarijski kontejner (Foto: Containex)

Raspoloživi kontejneri i moduli

CONTAINEX vam ne nudi samo jedan kontejner, već možete da birate između brojnih različitih kontejnera i modula. Ukoliko prilikom izbora koji bi odgovarao vašim potrebama niste sigurni ili imate posebne zahteve, nemojte oklevati da stupite u kontakt.

Kancelarijski kontejner

Bez obzira da li je u pitanju građevinski kontejner, kancelarija, školska učionica, boravišni prostor ili još mnogo toga - otkrijte mogućnosti CONTAINEX kancelarijskih i boravišnih kontejnera.

Kancelarijski kontejner

Kancelarijski kontejner (Foto: Containex)

Zahvaljujući panel pločama koje omogućavaju fleksibilan način izrade, oni ne samo da mogu individualno da se prilagode vašim potrebama, več mogu odmah da se isporuče i montiraju. Na klasičnim gradilištima moguće je da se kancelarijske prostorije putem sistema panel ploča prošire na jednostavan način i da na svakom gradilišti izgledaju dobro.

Sanitarni i WC kontejner

Čisti, fleksibilni i odmah spremni za upotrebu: CONTAINEX sanitarna rešenja zadovoljavaju vaše zahteve u pogledu kvaliteta, higijene i čistoće. Pored toga, sanitarni i WC kontejneri nude komfornu opremu sa svežom vodom umesto hemije. Bez obzira da li vam treba WC boks u krugu fabrike ili sanitarni sistem sa tušem za gradilište - ovde ćete pronaći rešenje.

Sanitarni kontejner

Sanitarni kontejner (Foto: Containex)

Skladišni kontejner

Skladišni kontejneri su praktično rešenje kada vam je potreban dodatni skladišni prostor. CONTAINEX skladišni kontejneri i kontejneri za odlaganje materijala dostupni su u različitim dimenzijama i izradama. Uz to, u ponudi su i razne opcije za opremanje kao i dodatna opremu za kontejnere tako da oni mogu savršeno da se prilagođavaju vašim potrebama.

Skladišni kontejneri

Skladišni kontejneri (Foto: Containex)

Kancelarijske i sanitarne kabine

Zahvaljujući kompaktnom i robustnom načinu izrade, kancelarijski i sanitarni boksovi imaju raznovrsnu primenu: kao portirske kućice, biletarnice na manifestacijama ili kao dodatna toaletna jedinica u krugu preduzeća i još mnogo toga. Vi određujete svoje potrebe, a CONTAINEX vam isporučuje adekvatno prostorno rešenje.

Sanitarne kabine

Sanitarne kabine (Foto: Containex)

Dodatni tipovi kontejnera

Ako vam je potreban kontejnerski sistem, CONTAINEX će zajedno sa vama izraditi savršeno rešenje i uz to će dodatni tipovi kontejnera učiniti vaš sistem kompletnim. Implementacija kontejnera sa terasom, unutrašnjim stepeništem, spoljnim stepeništem ili spojnim kontejnerom obezbeđuje još veću funkcionalnost - otkrijte raznovrsne mogućnosti za vaše CONTAINEX kontejnerske sisteme.

Dodatni tipovi kontejnera sa spoljnim stepeništem

Dodatni tipovi kontejnera sa spoljnim stepeništem (Foto: Containex)

Kupovina kontejnera: Postupak za nove i polovne kontejnere

Ukoliko ste se odlučili za kupovinu kontejnera - bilo polovnog ili novog - sa kompanijom CONTAINEX ste uvek na pravom mestu. Stručnjaci u ovoj kompaniji vam stoje na raspolaganju od prvog kontakta pa do realizacije vašeg projekta. Zahvaljujući specijalnoj ponudi otkupa kontejnera, dobijate još i više!

CONTAINEX je uveren u kvalitet i održivost svojih proizvoda, a i vi ćete se uveriti u to.

Pri tome se sve odvija na vašem maternjem jeziku i direktno na licu mesta, ali naravno da može i telefonskim putem ili mejlom. Kao posebnu uslugu možete unapred čak i da vidite 3D-vizualizaciju vašeg željenog rešenja. Međutim, kako se tačno odvija kupovina kontejnera i šta možete da očekujete ako se odlučite za CONTAINEX kao svog partnera?

  • Vaš upit se prosleđuje nadležnoj kontakt osobi (nadležnost je definisana prema regionima);
  • Ta osoba vas zove telefonom ili vam se javlja putem mejla;
  • Istog dana dogovarate sve pojedinosti;
  • Ako želite, ugovara se termin za konsultacije;
  • Zatim dobijate ponudu;
  • Ako je sve u skladu sa vašim željama, prihvatate ponudu;
  • Sledi porudžbina kontejnera, uključujući podatak o roku isporuke koji je izražen u nedeljama.

Razlozi zbog kojih je CONTAINEX najbolji izbor za vas

Što se tiče kontejnera i kontejnerskih sistema, CONTAINEX, kao preduzeće grupacije WALTER GROUP, nudi samo kvalitetne mobilne prostorne sisteme koji odgovaraju svakoj potrebi.

Sa iskustvom od preko 40 godina u oblasti mobilnih prostornih rešenja ne samo da je ovo ime poznato širom Evrope, već su ponude u pogledu skladištenja, logistike i održavanja bez premca.

Sa preko 250 depoa CONTAINEX kontejneri su uvek u vašoj neposrednoj blizini i možete ih čak i pogledati ako želite.

Evropski proizvodni pogoni ove kompanije obezbeđuju kontinuirano visoke standarde kvaliteta.

Zahvaljujući tehnološkim standardima orijentisanim ka budućnosti, kao i brojnim merama osiguranja kvaliteta, CONTAINEX  garantuje proizvodnju svih naših kontejnera i modula.

I ne manje važno, kompaniji CONTAINEX je izuzetno stalo da, kako tokom proizvodnje, tako i kod isporuke, uvek vodi računa o pridržavanju strogih ekoloških standarda. Oni su sažeti u sertifikatu CONTAINEX GREEN technology koji slobodno možete pogledati.

Kupite sada kontejner po želji i realizujte svoj projekat

Bez obzira da li želite da kupite ili iznajmite kontejner - CONTAINEX mobilno prostorni sistemi predstavljaju adekvatno rešenja za vaše individualne zahteve.

Različiti tipovi kontejnera kao što su kancelarijski, sanitarni ili skladišni kontejneri mogu, zahvaljujući fleksibilnom modularnom načinu izrade, da se individualno prilagođavaju vašim potrebama. Najbolje je da se jednostavno sami uverite i pošaljete sada svoj upit.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;