INFONET-468X60-BANNER
CONTAINEX
CONTAINEX
2355 WIENER NEUDORF, AUT
INDUSTRIEZENTRUM NÖ-SÜD, STRASSE 14

+43 223 66 010

CONTAINEX

CONTAINEX, preduzeće koje pripada grupaciji WALTER GROUP, je vodeći evropski ponuđač kontejnera i mobilnih prostornih sistema. Za domaće i međunarodne klijente iz oblasti građevinarstva, industrije, trgovine, proizvodnih delatnosti i komunalnih usluga u kratkom roku se realizuju fleksibilna prostorna rešenja putem modularnog načina gradnje - dakle "Prostor odmah".

Program proizvoda obuhvata:

  • Kancelarijski kontejner;
  • Sanitarni kontejner;
  • Skladišni kontejner;
  • Kontejner terasa;
  • Kancelarijske i WC kabine.

Raznovrsne mogućnosti primene i opremanja

CONTAINEX prostorni moduli isporučuju se u različitim dimenzijama i sa raznovrsnom opremom i mogu da se koriste na mnogo načina: kao kancelarijski i sanitarni sistemi na gradilištima, u poslovne svrhe ili za manifestacije, kao stambeni moduli, dodatna školska učionica, klubski lokali ili kao privremena kancelarija u toku renoviranja. Moduli takođe mogu da se koriste i kao prodajni prostori ili skladišta u najrazličitijim poslovnim oblastima.

Kvalitet se susreće sa iskustvom

Sopstveni evropski proizvodni pogoni, iskustvo od preko 40 godina i izrada u skladu sa strogim ekološkim i kvalitativnim standardima "Green technology" - to je CONTAINEX! Zajedno sa brojnim trgovinskim partnerima, CONTAINEX takođe održava veliki broj kontejnera za iznajmljivanje, što garantuje brzu dostupnost i isporuku.

Servis se piše velikim slovima

Kod austrijskog porodičnog preduzeća je orijentacija na klijente i servisne usluge u fokusu. Zbog toga se savetovanje zainteresovanih lica obavlja na njihovom maternjem jeziku - pa čak i lično, na licu mesta. Pritom, sopstveno odeljenje logistike i preko 250 depoa širom Evrope omogućavaju kratke rokove isporuke i promptno dostavljanje do samog odredišta.