INFONET-468X60-BANNER
IGM MLADOST
IGM MLADOST
16000 LESKOVAC, SRB
PUŠKINOVA BB

016 243 073
016 255 507

IGM MLADOST

IGM Mladost je jedan od najvećih i najznačajnijih proizvođača građevinskog materijala u regionu Balkana i jugoistočne Evrope. Sinonim je za kvalitetne crepove, blokove za zidanje i međuspratne konstrukcije.

IGM Mladost poseduje jedno od najkvalitetniji rudnih nalazišta gline u regionu Leskovačke kotline što joj omogućuje da savremenim proizvodnim procesom proizvede jedan od najkvalitetnijih crepova na tržištu jugoistočne Evrope.

Svoj veliki ugled IGM Mladost temelji na tradiciji dugoj 113 godina. Naime, osnivanjem svoje prve fabrike za proizvodnju keramičkih proizvoda 1911. godine, ova kompanija postavila je temelj savremene proizvodnje građevinskog materijala od gline.

Pored prisustva na domaćem tržištu, zahvaljujući kvalitetu, pronašla je put do zadovoljnih korisnika na mnogim tržištima: u Makedoniji, Bugarskoj, Rumuniji, Albaniji, Bosni i Hercegovini, Slovačkoj, Crnoj Gori, Rusiji, Poljskoj, Nemačkoj, Francuskoj i Belgiji.

Kompaniju čini pet proizvodnih pogona u centralnoj i južnoj Srbiji - dve fabrike za proizvodnju keramičkog crepa u Leskovcu i tri fabrike koje proizvode blokove za zidanje različitog formata u Maloj Plani (kod Prokuplja), Vlasotincu i Stalaću.

Kroz kontinuirane investicije nakon privatizacije fabrike, kompanija neprestano usavršava kvalitet i ponudu proizvoda kako bi odgovorila na raznolike zahteve tržišta i korisnika. Fokusira se na unapređenje tehnologije, infrastrukture, organizacije poslovanja i razvoj ljudskih resursa.

Ova posvećenost kvalitetu i inovacijama donosi rezultate - primetno je širenje tržišta i povećanje tržišnog udela iz godine u godinu, što jasno pokazuje da ovi proizvodi zadovoljavaju potrebe korisnika. Najsavremenija oprema i tehnologija, uparena s vrhunskom sirovinom i stručnim timom, omogućava IGM Mladost proizvodnju koja postavlja standarde u kvalitetu, ekonomičnosti i praktičnosti gradnje.

  • 113 godina tradicije: Sa 113 godina tradicije, ova kompanija je neprikosnovena u regionu kada je u pitanju proizvodnja glinenih proizvoda;
  • Broj 1 u regionu po proizvodnji glinenih proizvoda: Predanost IGM Mladost kvalitetu i inovacijama osigurala je poverenje brojnih klijenata širom sveta;
  • Više od 650 zaposlenih: Sa više od 650 posvećenih zaposlenih, tim čini srce proizvodnje ove kompanije;
  • 50 godina garancije: IGM Mladost sa ponosom ističe da stoji iza svojih proizvoda sa garancijom od 50 godina, što jasno pokazuje veru u kvalitet i trajnost onoga što stvara.

Iz kompanije IGM Mladost poručuju: "Dobrodošli u svet vrhunskih građevinskih materijala, dobrodošli u našu kompaniju gde tradicija susreće inovaciju kako bismo zajedno gradili bolju budućnost."