PRIJAVA-468X60-BANNER
MASTERPLAST YU
MASTERPLAST YU
24000 SUBOTICA, SRB
FERENCA BODROGVARIJA 172

024 625 825
063 555 078
024 625 804

MASTERPLAST YU

U Srbiji, u Subotici, Masterplast YU d.o.o. je osnovan 2002. godine i predstavlja jednog od glavnih snabdevača domaćih trgovinskih kompanija koje se bave prometom građevinskih materijala.
 
Masterplast YU zauzima vodeću poziciju na tržištu elemenata za fasadnu izolaciju, visokogradnju, kao i sisteme suve gradnje. Proizvodnjom u pogonima u Mađarskoj i Srbiji, kao i saradnjom sa strateškim partnerima pokriva i obezbeđuje stabilno snabdevanje robom domaćeg kao i većeg dela evropskog tržišta.

Obezbeđuje kvalitetne poslovne usluge svojim partnerima putem razvijenog prodajnog sistema orijentisanog prema kupcu, stalnom kontrolom kvaliteta proizvoda, stabilnim snadbevanjem tržišta i fleksibilnim logističkim rešenjima.

Masterplast pridaje veliki značaj održivosti, energetskoj efikasnosti i zaštiti životne sredine kako u svojim internim procesima, tako i u proizvodnji i razvoju proizvoda.

Zapošljava preko 800 radnika i radi sa više stotina partnera i distributera širom Srbije.

Proizvodi i poslovne usluge

Masterplast sa svojim proizvodima nudi kompletna rešenja za termo, zvučnu i hidroizolaciju, krovnu hidroizolaciju kao i za suvu gradnju. Raspolaže sa ISO i TUV sertifikatima upravljanja kvalitetom i preko svojih poslovnih partnera prisutan je na teritoriji cele Srbije i južnoevropske regije. Preduzeće konstantno razvija svoje proizvodne tehnologije, šireći paletu svojih proizvoda i usluga.

Sistem termičke izolacije fasade: Koristeći ISOMASTER elemente sistema toplotne izolacije, zadovoljavaju se sve strožiji evropski propisi sistema ETICS. Toplotne izolacije za fasade donose značajne uštede energije, a udobnost boravka u stambenom prostoru se podiže na jedan viši nivo. Za sistem termičke izolacije nude kompletan asortiman proizvoda, od kojih posebno izdvajaju staklenu mrežu "MASTERNET", kojom se Masterplast pozicionira među prva 3 najveća proizvođača u Evropi.

Krovne folije i dopunski krovni elementi: U svom širokom asortimanu nude preko 40 vrsta proizvoda u koje se ubrajaju paroprousne, paronepropusne, PE, PP i aluminijumske folije i dodatni elementi za krovove. Njihovi brendovi MASTERMAX, MASTERFOL i ISOFLEX spadaju u  premium kategoriju kvaliteta sa povoljnim cenama u odnosu na kvalitet.

Sistem suve gradnje: Metodom suve gradnje moguće je veoma brzo napraviti izvedbu pregradnih zidova, spuštenih plafona ili takozvano suvo malterisanje unutrašnjih zidova i tako stvaranje dodatnog prostora u već postojećoj kvadraturi. Proizvodi grupe MASTERPROFIL su usklađeni sa evropskim standardom, imaju CE znak i usaglašeni su sa zahtevima zaštite od požara i buke.

Toplotna, zvučna i hidroizolacija: Isomaster EPS, Isomaster XPS i mineralna vuna dostupni su u širokom rasponu vrsta i debljina. Korišćenjem ovih kvalitetnih termoizolacionih rešenja, ispunjavaju se sve veći evropski zahtevi za uštedu energije u građevinarstvu. Masterplast YU rešenja za hidroizolaciju i zaštitu hidroizolacije obezbeđuju kvalitetnu "drenažu" i odvod vode izvan stambenog ili poslovnog objekta, čime je zagarantovan viši kvalitet i  trajnost građevinskih objekata. Materijalima iz grupe ISOFOAM obezbeđuje se kvalitetna podna termo i zvučnu izolacija.

Profili za malterisanje i dopunski elementi: Masterplast YU nudi široki spektar dopunskih proizvoda za građevinu, profila za malterisanje, profila za spoj sa prozorom, armaturnih mreža od staklenih vlakana, geotekstila,  PE folije, streč folije, zaštitne mreže za skele i PP građevinske mreže za ograđivanje gradilišta.