INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Masterplast YU je dobitnik sertifikata "Firma od poverenja"

20.04.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Već treću godinu za redom Masterplast YU d.o.o. može se pohvaliti sertifikatom "Firma od poverenja", koji izdaje Centar za istraživanje mišljenja klijenata (CZIMK). Istraživanje se realizuje uspešno zahvaljujući sveobuhvatnim preliminarnim analizama interneta i naprednih tehnologija, koje trajno menjaju postojeće modele poslovanja, stav i reakcije korisnika.

Tivadar Bunford

Tivadar Bunford, direktor Masterplast YU d.o.o. (Foto: Masterplast YU)

Najvnovija tehnika omogućava klijentima pristup širokom spektru informacija, koje su u vezi sa svakim pojedinačnim proizvodom, uslugom, preduzećem ili institucijom. Korisnici traže aktuelne informacije o firmama čije usluge koriste. Često žele da znaju da li mogu da imaju poverenje u određenu organizaciju.

Sertifikat "Firma od poverenja" postao je veoma popularan i poštovan među preduzetnicima i njihovim klijentima u zemljama u kojima je projekat zaživeo. To je danas jedan od najpopularnijih izdavanih sertifikata u nekoliko zemalja Evropske unije.

Firma od poverenja

Sertifikat "Firma od poverenja" (Foto: Masterplast YU)

Dodeljuje se privrednicima sa dobrom reputacijom među klijentima i saradnicima. Sertifikacija je bazirana na inovativnoj softverskoj metodi uz pomoć koje se traga za negativnim komentarima na internetu. Zahvaljujući činjenici da o Masterplast YU d.o.o. kompaniji na osnovu istraživanja nije pronađen ni jedan negativan komentar, zasluženo je postala ponosni vlasnik sertifikata "Firma od poverenja" za 2022. godinu.

Ovim Masterplast YU d.o.o. još jednom potvrđuje svoje vrednosti, kao i uverenje da su zadovoljni partneri i saradnici ključ uspeha svake kompanije.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


AUSTROTHERM-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;