IZOLACIJA-468X60-BANNER
ENERSET
ENERSET
11070 NOVI BEOGRAD, SRB
BULEVAR ZORANA ĐINĐIĆA 144 V

064 9090 111
MLADEN KOVAČEVIĆ

ENERSET

Enerset d.o.o. je firma posvećena projektovanju, izradi i instalaciji energetski efikasnih i ekoloških grejnih sistema za različite namene u gređevini, indistriji, poljoprivredi, preradi hrane i drugim delatnostima.

Grejni sistemi su zanovani na primeni električnih grejih kablova i termoregulacione opreme renomiranih svetskih proizvođača.

U interesu krajnjeg korisnika, posebna pažnja posvećujena je proračunu i projektovanju grejnih sistema kako bi bili optimizovani u skladu sa stvarnim potrebama. Na taj način smanjuju se troškovi početne investicije, kao i potrošnja energije tokom upotrebe.

Instalaciju i puštanje u rad obavljaju obučeni i sertifikovani intalateri. Takođe, zainteresovanim firmama i saradnicima nudi svu tehničku podršku i pomoć prilikom projektovnja, kao i obuku za instalaciju grejnih kablova i termoregulacione i kontrolne opreme u skladu sa standardima i pravilima struke.

U svoje poslovanje Enerset je implementirao politiku kvaliteta norveške kompanije Nexans kako bi svojim uslugama ispratio standarde koje experti iz Nexansa, kao lidera u proizvodnji svih vrsta kablova, postavljaju još od 1926. godine kada su patentirali prvi grejni kabl.

Podno grejanje, otapanje snega i leda sa spoljnih površina  (stepenice, prilazi, kolotrazi, pristupne rampe…), zaštita oluka od zamrzavanja, grejanje i zaštita cevi, rezervoara, ventila, zatim zaštita cevi od zamrzavanja, održavanje temperature na cevima, grejanje zemljišta, rasadnika, plastenika, zaštita podova hladnjača i sl. samo su neke od primena za koje smo projektovali i instalirali grejne sisteme.

Kreativnost potkrepljena znanjem i iskustvom inženjera i partnera iz Norveške, podstiče Enerset da nalazi nove mogućnosti za primenu kao i da usavršava postojeća rešenja, posebno u oblasti termoregulacije i kontrole grejnih sistema. 

Precizna regulacija, programiranje, daljinska kontola, samo su neki od primera kako nove tehnologije smanjuju potrošnju energije i povećavaju komfor prilikom korišćenja grejnih sistema.

Povećanje energetske efikasnosti i upotreba obnovljivih i održivih izvora postali su imperativ u svetu u kom živimo kako bi isti opstao i nastavio da se razvija, pa Enerset s’ toga posebnom pažnjom prati razvoj novih tehnologija i projektuje grejne sisteme budućnosti namenjene sadašnjim potrebama.   

Vizija razvoja temelji se na kvalitetu proizvoda i usluga koje nudi i na kontinuiranom učenju i razvoju, šireći mrežu saradnika sa kojima deli iste vrednosti.

Misija je širenje svesti o postojanju jednostavnih, dugoročnih i energetski efikasnih rešenja u različitim sferama delatnosti koja ne iziskuju velika ulaganja i dostupna su svima.