IZOLACIJA-468X60-BANNER
AB CONCEPT
AB CONCEPT
11000 BEOGRAD, SRB
SMEDEREVSKI PUT 17B

065 2900 995
NEMANJA MLADENOVIĆ

AB CONCEPT

AB Concept je brend kompanije Aditiv Balkan koji se bavi oblaganjem podnih površina mikrocementom, epoksidom i ferobetonom. Kompanija je na tržištu više od 10 godina tokom kojih je svoje proizvode i usluge plasirala na više od stotinu projekata rezidencijalnih i poslovnih prostora.

Kada se pomene beton, mnogima je prva asocijacija siv, bezličan i nezanimljiv građevinski materijal, bez ikakve estetike. Međutim, beton je daleko od običnog i nezanimljivog materijala. To je jedinstven materijal u beskrajnoj raznolikosti boja, izdržljiv i otporan na habanje tokom vremena.

AB Concept je prepoznatljiv po mikrocementnim podovima za koje koristi materijal kompanije Ardex pod nazivom panDOMO® Floor. On ispunjava najviše zahteve stila, ekskluzivnosti i vrhuske izdržljivosti za nove i postojeće betonske podove. Pod bez spojeva daje utisak prostranosti i osećaj betona sa industrijskim izgledom.

Ukoliko želite pod vrhunskog dizajna, modernih i svedenih linija, drugačiji od tipskih podova koji su u svakodnevnoj ponudi, onda ste na pravom mestu.

AB CONCEPT STVARA BETONSKE PODOVE JEDINSTVENOG DIZAJNA – UZDIŽE OBIČNO U IZUZETNO!