M ENTERIJER GRADNJA
M ENTERIJER GRADNJA
11050 BEOGRAD, SRB
BAKIĆEVA 4 A

060 5677 781

M ENTERIJER GRADNJA

M Enterijer Gradnja je osnovana 2007. godine od strane diplomiranog građevinskog inženjera, gospodina Marka Ivića, koji je ujedno i vlasnik firme. Pored angažovanja u visokogradnji i niskogradnji, firma se profilisala kao pouzdan partner u izvođenju infrastrukturnih, energetskih objekata, kao i u uređenju i opremanju enterijera.

Firma zahvaljujući svom bogatom kapacitetu, kako tehničkom, tako i kadrovskom, uspešno realizuje projekte različitog karaktera uz visok kvalitet gradnje i sigurnost kod investitora. Kako bi nastavila sa izvođenjem najzahtevnijih radova, a u skladu sa najvišim svetskim standardima, iz dana u dan se usavršava, razvija i raste zajedno sa novim projektima i izazovima. Stručan tim inženjera I kvalifikovana radna snaga zajedničkim snagama postižu rok i kvalitet na mnogobrojnim projektima širom Srbije.

U radu se posebna pažnja posvećuje energetskom aspektu građenja zgrada, kroz uspostavljanje mehanizama koji obezbeđuju trajno smanjenje potrošnje električne energije u zgradama. Suština je u smanjenju potrošnje svih vrsta energije, odnosno uštede energije koju M Enterijer Gradnja kao firma postiže obezbeđivanjem održive gradnje, poštovanjem tehničkih mera i standarda na kojima se insistira u fazi gradnje.

M Enterijer Gradnja može da odgovori bilo kom zadatku zahvaljujući bogatom kadrovskom kapacitetu, ali i širokom asortimanu mehanizacije i opreme, koji čine hiljade kvadrata oplate i skele, bager, mikseri za beton, betonska baza, veliki broj kranova, kiperi, šleper, kamioni, i mnoga druga oprema.

Obezbeđenje kvaliteta usluga je osnova na kojoj gradi svoju poslovnu reputaciju i dalji rast. Poslovanje se zasniva na uspešno implementiranim standardima:

  • ISO 9001,
  • ISO 14001,
  • ISO 50001,
  • ISO 27001,
  • OHSAS 18001.

Pored zavidnog iskustva stečenog u Srbiji, firma je proširila kapacitete toliko, da može da konkuriše na zahtevnom evropskom tržištu i klijentima ponudi vrhunski kvalitet usluga.