Kompleks „Stari Mlin“ – radovi pri kraju

23.06.2014. | Beobuild

Polako ali sigurno, rekonstrukcija i dogradnja kompleksa „Stari Mlin“ privodi se kraju. U prethodnom periodu praktično su završeni skoro svi radovi na unutrašnjosti zgrada, dok je najviše preostalo da se uradi na zgradi mlina i njenom enterijeru.

Poslovni objekat u okviru kompleksa je najdalje odmakao, unutrašnjost je velikim delom završena, lifotvi rade, a nedavno su montirana i roto-vrata na ulazu u zgradu. Preostalo je da se završe manji delovi fasade, holovi i garaža. Na dograđenom delu hotela stanje je slično kao i na poslovnom objektu, sa finim radovima na unutrašnjosti soba i preostalim radovima na donjim etažama objekta.

Stara zgrada mlina je ona koja je trenutno u fokusu, pošto se tu izvode radovi i na spoljašnjosti i na unutrašnjosti objekta. Spolja se zidovi oblažu kamenom vunom, dok se unutra montiraju dekorativni elementi enterijera, postavljaju instalacije i stolarija. Bilo je tu jako zanimljivih detalja, ali nam nije dozvoljeno da u ovom trenutku objavimo fotografije unutrašnjosti.

Na krovu su takođe završeni radovi na pokrivci, a lep primer su ravno sečeni crepovi kao rekonstruktivni detalj. Postavljena je i lanterna na krovu po uzoru na originalni mlin, samo je sada to alumunijumsko-staklena konstrukcija koja će davati prirodno svetlo budućem Executive Lounge-u.

Završetak radova i otvaranje se očekuje početkom septembra ove godine, dok se svečano otvaranje očekuje u oktobru.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Mićo 20.11.2019.
Ko to kaže da je most graditi pored mosta j...
Invekta 18.11.2019.
Odlično rešenje, olakšava posao, a efekti s...
boki 14.11.2019.
kao prvo idealno ravnih dasaka iz paleta je...
Nemanja Rodić 05.11.2019.
Bravo,molim vas da pošaljete ekipu da okrpi...
Maja 19.10.2019.
Gde mogu da nabavim ovakav beton? I po koj...