Kompleks „Stari Mlin“ – radovi pri kraju

23.06.2014. | Beobuild

Polako ali sigurno, rekonstrukcija i dogradnja kompleksa „Stari Mlin“ privodi se kraju. U prethodnom periodu praktično su završeni skoro svi radovi na unutrašnjosti zgrada, dok je najviše preostalo da se uradi na zgradi mlina i njenom enterijeru.

Poslovni objekat u okviru kompleksa je najdalje odmakao, unutrašnjost je velikim delom završena, lifotvi rade, a nedavno su montirana i roto-vrata na ulazu u zgradu. Preostalo je da se završe manji delovi fasade, holovi i garaža. Na dograđenom delu hotela stanje je slično kao i na poslovnom objektu, sa finim radovima na unutrašnjosti soba i preostalim radovima na donjim etažama objekta.

Stara zgrada mlina je ona koja je trenutno u fokusu, pošto se tu izvode radovi i na spoljašnjosti i na unutrašnjosti objekta. Spolja se zidovi oblažu kamenom vunom, dok se unutra montiraju dekorativni elementi enterijera, postavljaju instalacije i stolarija. Bilo je tu jako zanimljivih detalja, ali nam nije dozvoljeno da u ovom trenutku objavimo fotografije unutrašnjosti.

Na krovu su takođe završeni radovi na pokrivci, a lep primer su ravno sečeni crepovi kao rekonstruktivni detalj. Postavljena je i lanterna na krovu po uzoru na originalni mlin, samo je sada to alumunijumsko-staklena konstrukcija koja će davati prirodno svetlo budućem Executive Lounge-u.

Završetak radova i otvaranje se očekuje početkom septembra ove godine, dok se svečano otvaranje očekuje u oktobru.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Goran 04.08.2020.
Dobar dan, želim da odradim izolaciju krova...
Шумадинац 03.08.2020.
Да ли заиста нема никог ко би сагледао неоп...
Maja 31.07.2020.
Molim vas za cenu izolacije penom po m2 za ...
Aco 25.07.2020.
Da se moze graditi od ove cigle pečenjara.
Daniel Zebeljan 25.07.2020.
Koristio bi penu u brodogradnji.Kome se obr...