Asfalt pokriva udarne rupe

14.11.2013. | Dnevnik

Na području opštine Novi Bečej počela je sanacija rupa i oštećenja na kolovozima, u okviru redovnog održavanja javnih puteva. Prethodno je "Direkcija za planiranje, izgradnju, uređenje naselja i zaštitu životne sredine" opštine Novi Bečej sprovela javnu nabavku za održavanje kolovoza, a za najpovoljnijeg ponuđača izabrano je preduzeće "Vojvodinaput - Bačka put" iz Novog Sada.

Direktor "Direkcije" Ivan Bošnjak izjavio je da će ovogodišnje redovno održavanje puteva na teritoriji novobečejske opštine koštati 2,2 miliona dinara.

- Ove godine samo ćemo krpiti udarne rupe, dok u 2014. planiramo revitalizaciju dužih deonica kolovoza. Napomenuo bih da se posle četiri godine prvi put sprovodi kvalitetno i adekvatno održavanje kolovozne konstrukcije ugradnjom vruće asfaltne mase – naglasio je Bošnjak.

Radovi su započeti u Kumanu, zatim na red dolaze Novi Bečej i Novo Miloševo, a na kraju i Bočar. Cilj radova prvenstveno je povećanje bezbednosti, ali i da se omogući prijatnije putovanje, kako samih meštana, tako i onih koji prolaze kroz novobečejsku opštinu.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Zvezdan 23.02.2021.
Ovo je samo zanimljivost za nas. Naše zelen...
Куриња 17.02.2021.
Када креће са радовима?
Sulja Besir 09.02.2021.
Jeli radite u Austriju imamo 270 m2 tarasei...
Saurus 08.02.2021.
Liči na bledu kopiju Karađorđevog trg u Bat...
DARKO 08.02.2021.
Stanovnici naselja Stepa Stepanović NEĆE "m...