IZOLACIJA-468X60-BANNER

Asfalt pokriva udarne rupe

14.11.2013. | Dnevnik

Na području opštine Novi Bečej počela je sanacija rupa i oštećenja na kolovozima, u okviru redovnog održavanja javnih puteva. Prethodno je "Direkcija za planiranje, izgradnju, uređenje naselja i zaštitu životne sredine" opštine Novi Bečej sprovela javnu nabavku za održavanje kolovoza, a za najpovoljnijeg ponuđača izabrano je preduzeće "Vojvodinaput - Bačka put" iz Novog Sada.

Direktor "Direkcije" Ivan Bošnjak izjavio je da će ovogodišnje redovno održavanje puteva na teritoriji novobečejske opštine koštati 2,2 miliona dinara.

- Ove godine samo ćemo krpiti udarne rupe, dok u 2014. planiramo revitalizaciju dužih deonica kolovoza. Napomenuo bih da se posle četiri godine prvi put sprovodi kvalitetno i adekvatno održavanje kolovozne konstrukcije ugradnjom vruće asfaltne mase – naglasio je Bošnjak.

Radovi su započeti u Kumanu, zatim na red dolaze Novi Bečej i Novo Miloševo, a na kraju i Bočar. Cilj radova prvenstveno je povećanje bezbednosti, ali i da se omogući prijatnije putovanje, kako samih meštana, tako i onih koji prolaze kroz novobečejsku opštinu.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;