INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Počela rekonstrukcija krova sportske hale u Novom Bečeju

27.06.2013. | E-kapija

U sportskoj hali u Novom Bečeju, na celoj površini male sale renovira se krov, čime se rešava dugogodišnji problem prokišnjavanja. Prema rečina v.d. direktora Ranka Janjića, vrednost ove investicije je 360.000 dinara, a novac je obezbeđen iz budžeta ove sportske ustanove. Paralelno sa renoviranjem krova otklanjaju se i kvarovi na električnim instalacijama u maloj sali, a planiro je da radovi budu završeni do početka jula.

Nenad Ilić, radnik na održavanju u spotskoj hali kaže da je problem nastao zbog korozije i pucanja starog lima koji je bio postavljen pre 10 godina.

- Vremenom je došlo do korozije i pucanja starog lima, tako je velika količina vode prodrla i došlo je do oštećenja parketa. Sanacija je počela prošle nedelje i polako se privodi kraju, završava se prekrivanje sa novim limom, zaustavljeno je prodiranje vode i dalje uništavanje parketa. Zadovoljan sam što smo konačno rešili ovaj problem, koji je dugi niz godina stvarao muke i nama radnicima, zbog stalnog trčanja i podmetanja kanti i krpa. Ovo je jedna dobra stvar koja je urađena u sportskoj hali – rekako je Ilić.

Nakon ovih radova, Opština Novi Bečej će tražiti načine rešavanja problema sa višegodišnjim prokišnjavanjem i podlivanjem vode u velikom holu i svlačionicama, najavljuju iz ove banatske opštine.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;