INFONET-468X60-BANNER

Počela rekonstrukcija krova sportske hale u Novom Bečeju

27.06.2013. | E-kapija

U sportskoj hali u Novom Bečeju, na celoj površini male sale renovira se krov, čime se rešava dugogodišnji problem prokišnjavanja. Prema rečina v.d. direktora Ranka Janjića, vrednost ove investicije je 360.000 dinara, a novac je obezbeđen iz budžeta ove sportske ustanove. Paralelno sa renoviranjem krova otklanjaju se i kvarovi na električnim instalacijama u maloj sali, a planiro je da radovi budu završeni do početka jula.

Nenad Ilić, radnik na održavanju u spotskoj hali kaže da je problem nastao zbog korozije i pucanja starog lima koji je bio postavljen pre 10 godina.

- Vremenom je došlo do korozije i pucanja starog lima, tako je velika količina vode prodrla i došlo je do oštećenja parketa. Sanacija je počela prošle nedelje i polako se privodi kraju, završava se prekrivanje sa novim limom, zaustavljeno je prodiranje vode i dalje uništavanje parketa. Zadovoljan sam što smo konačno rešili ovaj problem, koji je dugi niz godina stvarao muke i nama radnicima, zbog stalnog trčanja i podmetanja kanti i krpa. Ovo je jedna dobra stvar koja je urađena u sportskoj hali – rekako je Ilić.

Nakon ovih radova, Opština Novi Bečej će tražiti načine rešavanja problema sa višegodišnjim prokišnjavanjem i podlivanjem vode u velikom holu i svlačionicama, najavljuju iz ove banatske opštine.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;