ISH 2013 u Frankfurtu - za budućnost planete kroz održivu tehnologiju

06.12.2012. | Gradjevinarstvo.rs

Naredni sajam ISH u Frankfurtu biće održan od 12. do 16. marta 2013. godine. Na regionalnoj konferenciji za novinare održanoj u Beču 4. decembra, u prikladnom prostoru bečkog Muzeja grejanja, Iris Jeglitza-Moshage, potpredsednica Frankfurtskog sajma, predstavila je sajam ISH ali i Frankfurtski sajam.

Messe Frankfurt Group predstavlja najveći svetski sajam i sajamsku kompaniju sa sopstvenim izlagačkim prostorom. Širom sveta Messe Frankfurt ima preko 1.600 zaposlenih. Svake godine organizuje preko 90 sajmova i izložbi širom sveta u kojima učestvuje preko 63.000 izlagača, a ukupna poseta prelazi četiri miliona ljudi.

Messe Frankfurt prisutan je u preko 150 zemalja sveta i organizuje šest tehničkih sajmova: ISH, Light+Building, IFFA, Texprocess, Texcare i Intersec.

ISH – voda+energija

ISH je vodeći svetski sajam kupatila, usluga i energije u zgradarstvu, klimatizacije i obnovljivih izvora energije. Na njemu učestvuju svi najveći predstavnici industrije, predstavljaju se najsavremenije tehnologije iz ovih oblasti, proizvodi koji su već dostupni na tržištu ali i inovacije koje svoj komercijalni potencijal ostvariti u godinama koje dolaze.

ISH zapravo obuhvata dva velika pitanja savremenog održivog građevinarstva: vodu i energiju. Gravitirajući oko ove dve teme ISH pruža spektar odgovora industrije na izazove očuvanja resursa, uštede vode i energije, efikasnosti u njihovom korišćenju, proizvodnji i distribuciji.

ISH – statistike:

  • preko 200.000 posetilaca
  • preko 2.350 izlagača
  • 250.000m2 izložbenog prostora

Tu su predstavljena funkcionalna i dizajnerska rešenja vodovodnih aplikacija, efikasnih uređaja za zagrevanje i hlađenje prostora, proizvodi i sistemi održavanja i upravljanja u zgradarstvu, itd.

Sajam ISH organizuje se svake druge godine, a za sve svoje posetioce ISH nudi nove pogodnosti i ove godine: niže cene čekiranja avio-karata, besplatan gradski prevoz, itd.

Zvanični zastupnik Frankfurtskog sajma za Srbiju je firma Zodax – više na profilu firme ispod.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Goran 04.08.2020.
Dobar dan, želim da odradim izolaciju krova...
Шумадинац 03.08.2020.
Да ли заиста нема никог ко би сагледао неоп...
Maja 31.07.2020.
Molim vas za cenu izolacije penom po m2 za ...
Aco 25.07.2020.
Da se moze graditi od ove cigle pečenjara.
Daniel Zebeljan 25.07.2020.
Koristio bi penu u brodogradnji.Kome se obr...