ISH 2013 u Frankfurtu - za budućnost planete kroz održivu tehnologiju

06.12.2012. | Gradjevinarstvo.rs

Naredni sajam ISH u Frankfurtu biće održan od 12. do 16. marta 2013. godine. Na regionalnoj konferenciji za novinare održanoj u Beču 4. decembra, u prikladnom prostoru bečkog Muzeja grejanja, Iris Jeglitza-Moshage, potpredsednica Frankfurtskog sajma, predstavila je sajam ISH ali i Frankfurtski sajam.

Messe Frankfurt Group predstavlja najveći svetski sajam i sajamsku kompaniju sa sopstvenim izlagačkim prostorom. Širom sveta Messe Frankfurt ima preko 1.600 zaposlenih. Svake godine organizuje preko 90 sajmova i izložbi širom sveta u kojima učestvuje preko 63.000 izlagača, a ukupna poseta prelazi četiri miliona ljudi.

Messe Frankfurt prisutan je u preko 150 zemalja sveta i organizuje šest tehničkih sajmova: ISH, Light+Building, IFFA, Texprocess, Texcare i Intersec.

ISH – voda+energija

ISH je vodeći svetski sajam kupatila, usluga i energije u zgradarstvu, klimatizacije i obnovljivih izvora energije. Na njemu učestvuju svi najveći predstavnici industrije, predstavljaju se najsavremenije tehnologije iz ovih oblasti, proizvodi koji su već dostupni na tržištu ali i inovacije koje svoj komercijalni potencijal ostvariti u godinama koje dolaze.

ISH zapravo obuhvata dva velika pitanja savremenog održivog građevinarstva: vodu i energiju. Gravitirajući oko ove dve teme ISH pruža spektar odgovora industrije na izazove očuvanja resursa, uštede vode i energije, efikasnosti u njihovom korišćenju, proizvodnji i distribuciji.

ISH – statistike:

  • preko 200.000 posetilaca
  • preko 2.350 izlagača
  • 250.000m2 izložbenog prostora

Tu su predstavljena funkcionalna i dizajnerska rešenja vodovodnih aplikacija, efikasnih uređaja za zagrevanje i hlađenje prostora, proizvodi i sistemi održavanja i upravljanja u zgradarstvu, itd.

Sajam ISH organizuje se svake druge godine, a za sve svoje posetioce ISH nudi nove pogodnosti i ove godine: niže cene čekiranja avio-karata, besplatan gradski prevoz, itd.

Zvanični zastupnik Frankfurtskog sajma za Srbiju je firma Zodax – više na profilu firme ispod.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


ISOMAT
ISOMAT
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.isomat.rs

BRAMS
BRAMS
KUČEVO-RABROVO
www.brams.rs

TEMAG
TEMAG
NOVI BEOGRAD

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nemanja Rodić 05.11.2019.
Bravo,molim vas da pošaljete ekipu da okrpi...
Milan 09.10.2019.
Da, sve je to lepo u teoriji. Međutim kao i...
Maxs 24.09.2019.
Pa neka plate 50€ i neka prijave radnike na...
Darko 23.09.2019.
Teško da će neko južno od Save da se vraća ...
Шумадинац 16.09.2019.
1. Смедерево - Зрењанин - Кикинда - Хоргош....