INFONET-468X60-BANNER

Do 2015. NIS će u pumpe u Srbiji uložiti 100 miliona evra

16.01.2012. | Tanjug

Naftna industrija Srbije (NIS) uložiće u modernizaciju i izgradnju novih benzinskih pumpi u Srbiji oko 100 miliona evra u naredne 2,5 godine, izjavio je u petak (13. januar) generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko na otvaranju prve benzinske stanice NIS-a sa novim trobojnim izgledom.

Slika - Kiril Kravčenko

Kvalitet goriva na tim benzinskim pumpama biće zadovoljavajući za potrošače, kazao je Kravčenko na otvaranju prvog rebrendiranog objekta "Zmaj dva" kome su prisustvovali gradonačelnik Beograda Dragan Ðilas i predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić.

Kravčenko je istakao da je NIS otvaranjem ove "trikolorne" pumpe za još jedan korak bliži Srbiji, s obzirom na boje koji su korisćene u novom NIS-ovom brendu - crvena, plava i bela.

Prva rebrendirana benzinska stanica NIS-a otvorena je na mestu postojećeg NIS-ovog maloprodajnog objekta "Zmaj dva" na autoputu E-75 na ulazu u Beograd.

Novi vizuelni identiet benzinskih stanica NIS-a zadržaće karakteristike starog, prepoznatljivog brenda "NIS Petrola", a uvedena je plava boja kojom je ispisano ime kompanije, što označava sinergiju sa brendom "Gazprom Neft".

Modernizacija benzinskih pumpi NIS-a sprovodi se u skladu sa ukupnom modernizacijom te kompanije i njenim širenjem u regionu.

Prilikom otvaranja nove pumpe uručene su i novogodišnje nagrade "NIS Petrola" srećnim dobitnicima.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;