INFONET-468X60-BANNER

Do 2015. NIS će u pumpe u Srbiji uložiti 100 miliona evra

16.01.2012. | Tanjug

Naftna industrija Srbije (NIS) uložiće u modernizaciju i izgradnju novih benzinskih pumpi u Srbiji oko 100 miliona evra u naredne 2,5 godine, izjavio je u petak (13. januar) generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko na otvaranju prve benzinske stanice NIS-a sa novim trobojnim izgledom.

Slika - Kiril Kravčenko

Kvalitet goriva na tim benzinskim pumpama biće zadovoljavajući za potrošače, kazao je Kravčenko na otvaranju prvog rebrendiranog objekta "Zmaj dva" kome su prisustvovali gradonačelnik Beograda Dragan Ðilas i predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić.

Kravčenko je istakao da je NIS otvaranjem ove "trikolorne" pumpe za još jedan korak bliži Srbiji, s obzirom na boje koji su korisćene u novom NIS-ovom brendu - crvena, plava i bela.

Prva rebrendirana benzinska stanica NIS-a otvorena je na mestu postojećeg NIS-ovog maloprodajnog objekta "Zmaj dva" na autoputu E-75 na ulazu u Beograd.

Novi vizuelni identiet benzinskih stanica NIS-a zadržaće karakteristike starog, prepoznatljivog brenda "NIS Petrola", a uvedena je plava boja kojom je ispisano ime kompanije, što označava sinergiju sa brendom "Gazprom Neft".

Modernizacija benzinskih pumpi NIS-a sprovodi se u skladu sa ukupnom modernizacijom te kompanije i njenim širenjem u regionu.

Prilikom otvaranja nove pumpe uručene su i novogodišnje nagrade "NIS Petrola" srećnim dobitnicima.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;