PRIJAVA-468X60-BANNER

"Simpo" ponovo ulazi na rusko tržište

08.06.2011. | Blic

Vranjska kompanija Simpo, najveći srpski proizvođač nameštaja, obezbedila je na ruskom tržištu posao vredan dva miliona evra, a ugovor je potpisan juče (7.6.2011) u Vranju. Ugovor su potpisali predstavnici Simpa i velikih ruskih kompanija Italika i IP.

Posao je dogovoren nakon što su partneri iz Rusije obišli sve fabrike Simpa i upoznali se sa kapacitetima i organizacijom posla ovog proizvođača nameštaja. Partneri iz Rusije su izrazili zadovoljstvo što će imati priliku da sarađuju sa srpskom kompanijom koja važi za evropski poznatog proizvođača nameštaja.

Generalni direktor Simpa Slađan Disić je, posle potpisivanja ugovora, rekao da je ovo početak velikog posla koji obećava da se Simpo vraća na veliko rusko tržište. "Osim prodaje nameštaja, mi ambiciozno ulazimo na rusko tržište našim kapacitetima za opremanje hotela i velikih poslovnih centara, tako da ovaj ugovoreni posao razumemo samo kao temelje buduće saradnje sa ruskim partnerim", rekao je Disić.

On je istakao da je Simpo u stanju da ruskom tržištu isporuči nameštaj za vrednost od 25 do 30 miliona evra. Disić je takođe rekao novinarima da će danas u Beogradu biti potpisano pet novih ugovora sa isto toliko partnera iz Rusije, a vrednost tih poslova biće pet miliona evra.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


DELIGHT-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;