INFONET-468X60-BANNER

"Simpo" ponovo ulazi na rusko tržište

08.06.2011. | Blic

Vranjska kompanija Simpo, najveći srpski proizvođač nameštaja, obezbedila je na ruskom tržištu posao vredan dva miliona evra, a ugovor je potpisan juče (7.6.2011) u Vranju. Ugovor su potpisali predstavnici Simpa i velikih ruskih kompanija Italika i IP.

Posao je dogovoren nakon što su partneri iz Rusije obišli sve fabrike Simpa i upoznali se sa kapacitetima i organizacijom posla ovog proizvođača nameštaja. Partneri iz Rusije su izrazili zadovoljstvo što će imati priliku da sarađuju sa srpskom kompanijom koja važi za evropski poznatog proizvođača nameštaja.

Generalni direktor Simpa Slađan Disić je, posle potpisivanja ugovora, rekao da je ovo početak velikog posla koji obećava da se Simpo vraća na veliko rusko tržište. "Osim prodaje nameštaja, mi ambiciozno ulazimo na rusko tržište našim kapacitetima za opremanje hotela i velikih poslovnih centara, tako da ovaj ugovoreni posao razumemo samo kao temelje buduće saradnje sa ruskim partnerim", rekao je Disić.

On je istakao da je Simpo u stanju da ruskom tržištu isporuči nameštaj za vrednost od 25 do 30 miliona evra. Disić je takođe rekao novinarima da će danas u Beogradu biti potpisano pet novih ugovora sa isto toliko partnera iz Rusije, a vrednost tih poslova biće pet miliona evra.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;