PRIJAVA-468X60-BANNER

Tender za rekonstrukciju zgrade Jugoslovenskog dramskog pozorišta

14.06.2023. | eKapija

Povodom predviđene rekonstrukcije zgrade Jugoslovenskog dramskog pozorišta u Beogradu Ministarstvo za javna ulaganja raspisalo je tender. Procenjena vrednost posla je 130 miliona dinara, bez PDV-a.

Pozorište

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Potrebno je zameniti i podesiti mehanizam ulaznih vrata, sanirati pod scene Ljuba Tadić i scene Studio kojoj je neophodna i zamena stolica. U sali Velike scene takođe je potrebno zameniti stolice, navodi eKapija.

U glumačkom salonu treba zameniti prozore, a saniranje oštećenja zidova neophodno je u Velikoj sali, foajeu i glumačkom salonu. U ulaznom holu i prostoru Velike scene potrebna je zamena i prepravka rasvete.

Tenderom je predviđena i sanacija krovnog pokrivača, ležećih oluka, limarskih veza, hidroizolacije, zaštite svih čeličnih elemenata koji se nalaze na krovu od korozije sa potrebnim predradnjama i radnjama, popravka gromobranske instalacije sa čeličnim elementima, sanacija svih veza krovnog pokrivača sa horizontalnim i vertikalnim olucima i kišnom kanalizacijom, kao i zamena agregata novim, zamena celokupnog cevnog razvoda sa izolacijom do ulaza u instalacioni šaht i prepravka električne instalacije napajanja agregata, piše eKapija.

Rok za podnošenje ponuda je 12. jul 2023. godine, a rok za izvođenje radova ne može biti duži od 180 kalendarskih dana od uvođenja u posao.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Pele 28.09.2023.
Ja sam bio skeptičan kaoa su mi nudili ali ...
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...
O rastu cena stanova se govori gotovo sa za...
Marija 10.07.2023.
Ivrstan tekst! Mnogo sam naučila o aspektim...

;