INFONET-468X60-BANNER

Tender za rekonstrukciju zgrade Jugoslovenskog dramskog pozorišta

14.06.2023. | eKapija

Povodom predviđene rekonstrukcije zgrade Jugoslovenskog dramskog pozorišta u Beogradu Ministarstvo za javna ulaganja raspisalo je tender. Procenjena vrednost posla je 130 miliona dinara, bez PDV-a.

Pozorište

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Potrebno je zameniti i podesiti mehanizam ulaznih vrata, sanirati pod scene Ljuba Tadić i scene Studio kojoj je neophodna i zamena stolica. U sali Velike scene takođe je potrebno zameniti stolice, navodi eKapija.

U glumačkom salonu treba zameniti prozore, a saniranje oštećenja zidova neophodno je u Velikoj sali, foajeu i glumačkom salonu. U ulaznom holu i prostoru Velike scene potrebna je zamena i prepravka rasvete.

Tenderom je predviđena i sanacija krovnog pokrivača, ležećih oluka, limarskih veza, hidroizolacije, zaštite svih čeličnih elemenata koji se nalaze na krovu od korozije sa potrebnim predradnjama i radnjama, popravka gromobranske instalacije sa čeličnim elementima, sanacija svih veza krovnog pokrivača sa horizontalnim i vertikalnim olucima i kišnom kanalizacijom, kao i zamena agregata novim, zamena celokupnog cevnog razvoda sa izolacijom do ulaza u instalacioni šaht i prepravka električne instalacije napajanja agregata, piše eKapija.

Rok za podnošenje ponuda je 12. jul 2023. godine, a rok za izvođenje radova ne može biti duži od 180 kalendarskih dana od uvođenja u posao.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;