INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Beograd će dobiti novi poslovni centar

28.12.2018. | Blic

U Bloku 18 na Novom Beogradu, prekoputa „Beograda na vodi“ biće građen pravi poslovni centar, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

- Uređenjem Trga republike pretvorićemo ga u pravi trg, onako kako izgledaju trgovi u velikim gradovima i evropskim metropolama. Kada Savski trg bude završen sledeće godine i kada tu bude postavljen spomenik Stefanu Nemanji, saobraćaj će ići po obodima, na mestu sadašnje železničke stanice će biti muzej, zgrada Pošte će biti renovirana i biće vraćena stara fasada. To će biti jedan od novih centara grada. Novi Beograd takođe treba da ima svoj centar. „Beograd na vodi“ je predviđen više za život, a prekoputa u Bloku 18 gde je predviđena ista takva gradnja će biti pravi poslovni centar - naveo je Vesić.

On je dodao da će jedna velika međunarodna finansijska institucija svoj centar za ovaj region prebaciti u Beograd, a želja im je da se pozicioniraju baš na Novom Beogradu.

Vesić je izrazio zadovoljstvo što je Grad nastavio da sprovodi važne infrastrukturne projekte.

- Naša politika poslednje četiri godine je bila da spustimo Beograd na reke, u tome smo uspeli sa „Beogradom na vodi“, ali i našim drugim projektima za koje smo otvorili mogućnost da se razvijaju, kao što je Makiško polje, Blok 18, Treći Beograd, Luka Beograd, prostor do Ade Huje - rekao je zamenik gradonačelnika.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;