INFONET-468X60-BANNER

Počeli radovi na delu magistralnog puta u Malom Zvorniku

25.09.2017. | eKapija

Deo magistralnog puta Loznica-Ljubovija, koji prolazi kroz malozvorničku opštinu i mesnu zajednicu Donje naselje, konačno će biti sređen, kao što je u protekle dve godine učinjeno na ostatku deonice od Banje Koviljače. Posle uređenja pružnih prelaza, počeli su radovi na delu puta između graničnog prelaza Novi most i malograničnog prelaza Stari most, deonici dugoj 1.800 metara, a posao bi trebalo da bude završen do kraja jeseni.

Ilustracija (preuzeto sa www.pixabay.com)

- Posle rehabilitacije saobraćajnice na državnom putu, na deonici Mali Zvornik-Gračanica, ova prometna deonica ostala je neuređena zbog nedostataka u projektno-tehničkoj dokumentaciji. Naknadno uređenje, na molbu naše opštine, omogućila je Vlada Republike Srbije. Prema važećem prostornom planu naše države nije predviđeno unapređenje ovog puta u auto-put, već on zadržava današnji okvir uz savremeno održavanje. Očekujemo da će do kraja jeseni navedeni deo puta biti gotov i spojen sa preostalim putem kroz Mali Zvornik, koji je država obnovila u protekle dve godine - objasnio je Zoran Jevtić, predsednik malozvorničke opštine.

On je istakao da je pored vlade, pomoglo i preduzeće Putevi Srbije, kao i da je tokom leta, na državnom putu prema Loznici završeno uređenje pružnih prelaza, čime je rešen problem vezan za bezbednost saobraćaja na mestima ukrštanja pruge i puta.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;