INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Sedeće nedelje se pušta u saobraćaj deonica auto-puta Kragujevac - Batočina

07.09.2017. | Z. Radovanović | Danas

Završena deonica na auto-putu Kragujevac - Koridor 10, od Kragujevca do Žirovnice, u saobraćaj će biti puštena sledeće nedelje, izjavio je za list Danas direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak.

On je komentarisao navode Ministarstva građevinarstva da ta deonica do sada nije otvorena za saobraćaj jer Putevi Srbije nisu tom ministarstvu dostavili potpunu dokumentaciju za traženu izmenu rešenja o građevinskoj dozvoli.

Ilustracija (preuzeto sa www.pixabay.com)

- Izgradnja deonice auto-puta Kragujevac-Batočina građevinski je završena u roku. Zbog izmena projekta na ovoj deonici, investitor Putevi Srbije zatražio je 30. avgusta od Ministarstva građevinarstva izmenu rešenja o građevinskoj dozvoli. Međutim, zbog nepotpune dokumentacije Ministarstvo je odbilo zahtev i 4. septembra naložilo Putevima da dopune potrebnu dokumentaciju kako bi mogli da dobiju dozvolu - navodi se u jučerašnjem (07.09.2017.) reagovanju Ministarstva o tome da kompletno završeni put nedeljama stoji zatvoren za saobraćaj.

U jučerašnjoj izjavi Ministarstva navodi se da o tome kada će deonica biti puštena u rad ne odlučuju to ministarstvo ili ministarka, već investitor koji i održava ovu deonicu - Putevi Srbije.

Drobnjak je za Danas ocenio da je „najvažnije da je put završen", a da će tražena dokumentacija uskoro da bude dostavljena, a put otvoren za saobraćaj „sledeće nedelje".

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;